Nieuws30.05.2016

De DC Daily van 30 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 30 mei 2016.

Eerste Johnnie Walker House in Europa

Het eerste schotse whisky huis zit sinds kort gevestigd op Schiphol. Vanaf heden zijn passagiers die door Lounge 2 reizen, welkom in Europa’s eerste Johnnie Walker House dat is gelanceerd door Diageo Global.

johnnie-walker-house-header
johnnie-walker-house-header

Mugshot van #PrisonBae verovert het internet

Mugshots zijn meestal niet de meest mooie foto’s van mensen. Waarschijnlijk omdat ze niet zo happy zijn op het moment dat de foto wordt genomen. De website Ugly Plastic verzamelt mugshots en die van Sarah Seawright uit Arkansas viel nogal op.

bae
bae

Preview aflevering 7 Game of Thrones

Heb je aflevering 6 van seizoen 6 nog niet gezien, wacht dan nog even met het kijken naar de preview voor aflevering 7. Ben je al wel bij, dit staat je in aflevering 7, The Broken Man, te wachten.

Kun jij de fout vinden in deze wiskunde puzzel?

Het regent wiskundesommetjes op Facebook. Maar soms ligt de oplossing recht voor je neus. Kom jij achter de fout in onderstaande foto? De oplossing vind je hier!

wiskunde-puzzel
wiskunde-puzzel

Heel cool: hydrofoil supping

Met de GoFoil breng je jouw stand up paddle-skills naar een compleet ander niveau! Door de GoFoil onder je SUP-board te plaatsen, zweef je over het water heen. Te gek! Check de video van hydrofoil supping hier!

sup-hydrofoil
sup-hydrofoil

360º-Video nu ook in Safari

Blue Billywig uit Hilversum heeft een primeur: de onderneming heeft software ontwikkeld die het mogelijk maakt 360º-video’s te bekijken in Safari, de browser van Apple.

Jeroen Meeter, directeur Blue Billywig: “Grote jongens als YouTube en Facebook hebben wel apps waarmee je op je iPhone 360º-video kunt bekijken, maar gewoon in Safari is dat niet mogelijk.”