Nieuws29.03.2016

De DC Daily van 29 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 29 maart 2016.

Twee trailers in één week voor LEGO BATMAN

Vorige week kwam de eerste trailer van de LEGO Batman film uit. En vier dagen later volgde daar al de tweede trailer! Want één trailer is natuurlijk niet genoeg als je LEGO Batman bent.

Michelle Rodriguez test de Jaguar F-Type SVR

Onlangs kondigde Jaguar op de Geneva Motor Show hun nieuwe model aan: Jaguar F-Type SVR. Het is de snelste Britse auto tot op heden en niemand minder dan Fast and Furious ster Michelle Rodriguez had de eer om een testrit te maken in de nieuwe auto. Check hier de specificaties en de spectaculaire beelden!

michelle-rodriguez-jaguar-f-type-svr
michelle-rodriguez-jaguar-f-type-svr

Dit is de meest bizarre selfie ooit

Vanochtend werd er een lange tijd een vliegtuig van EgyptAir gekaapt. Een man die aan boord zat van het gekaapte toestel, maakte een foto met de kaper. Dit is nu al de meest bizarre selfie ooit. Check de foto hier!

egyptair-kaper-selfie-passagier
egyptair-kaper-selfie-passagier

WhatsApp krijgt quick reply-functie voor Android

Binnenkort wordt het mogelijk voor Androidgebruikers om vanuit je notificaties direct een WhatsApp-berichtje terug te kunnen sturen. Momenteel loopt er een bètatest. Voor iOS-gebruikers is deze functie al een tijdje mogelijk.

whatsapp-6
whatsapp-6

Miitomo op 31 maart beschikbaar in de Benelux

Vanaf aanstaande donderdag, 31 maart, is Miitomo, Nintendo’s allereerste app voor smart devices, verkrijgbaar in de Benelux en andere Europese landen. Miitomo werd eerder al gelanceerd in Japan waar de app al snel een dik miljoen keer was gedownload. Deze free-to-start sociale ervaring laat spelers via Mii-personages op een heel nieuwe manier unieke gesprekken met vrienden voeren.

Miimoto
Miimoto

Yes, lente!!

De lente komt eraan. Komend weekend kan het op sommige plaatsen al 20 graden worden.