Nieuws25.03.2016

De DC Daily van 25 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 25 maart 2016.

Domeinnamen ‘Cruijf Arena’ vastgelegd

Na het overlijden van Johan Cruijff, de legendarische nummer 14, gaat de gemeente Amsterdam de mogelijkheden bekijken om de Arena om te dopen tot de Johan Cruijff Arena.

En daardoor zijn er ook al massaal gerelateerde websitenamen vastgelegd. Deze zijn geen van allen direct te linken aan Johan Cruyff, zijn nabestaanden, Ajax of de gemeente Amsterdam.

<a href=\

Playboy Enterprise in de verkoop?

Playboy is de mogelijkheden van een eventuele verkoop aan het bekijken, het bedrijf kan mogelijk gewaardeerd worden op zo’n 500 miljoen dollar. Zo weet de WSJ te melden. Het bedrijf staat er naar verluidt ook voor open om het geheel op te delen en alle verschillende delen (de Mansion, het blad, de website) los te verkopen.

hefner-mansion
hefner-mansion

Pupquiz

Jimmy Fallon en Ben Affleck nemen het tegen elkaar in een pupquiz. De winnaar van iedere ronde krijgt een puppy verkleed als superheld. Dit ter ere van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Eerste Nederlandse vrouwelijke plaspaal staat in Amsterdam

Afgelopen week is het eerste vrouwelijke verzinkbare urinoir in Nederland geplaatst. Het urinoir is gemaakt door het Apeldoornse bedrijf Urilift en is bedoeld om het wildplassen terug te dringen. Lees hier meer over het urinoir voor vrouwen!

vrouwen-urinoir-amsterdam
vrouwen-urinoir-amsterdam

Walibi opent nieuwe achtbaan

In Walibi is de nieuwe achtbaan Lost Gravity gisteren op spectaculaire wijze geopend. De massaal aanwezige gasten werden getrakteerd op een bijzondere openingsshow waar ook Mr. Polska onderdeel van uitmaakte. Met zijn speciaal voor Lost Gravity uitgebrachte single Move Up (Lost Gravity) gaf hij het startschot om jezelf te verliezen in deze unieke achtbaan experience in Nederland.

Snapchat koopt Bitstrips waarmee je een emoji van jezelf kunt maken

Snapchat heeft Bitstrips gekocht, het bedrijf achter Bitmoji. Mensen kunnen daarmee een emoji-versie van zichzelf maken. Het bedrijf is voor 100 miljoen dollar gekocht door Snapchat. Het is nog niet helemaal duidelijk wat Snapchat wil gaan doen met de app.

snapchat
snapchat