Nieuws24.03.2016

De DC Daily van 24 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 24 maart 2016.

Johan Cruijff is overleden

Voetballegende Johan Cruijff is vandaag overleden aan de gevolgen van longkanker. Johan Cruiff werd 68 jaar. In oktober 2015 werd bekend dat hij aan longkanker leed. Cruijff speelde 48 keer voor het Nederlands elftal. Hij maakte 33 doelpunten voor Oranje. Cruijff debuteerde in 1966 in Oranje tegen Hongarije en speelde in 1977 zijn laatste interland tegen België. Lees hier de 14 mooiste uitspraken van Johan Cruijff.

Betere meetbaarheid Digitale TV en advertenties

Tijdens Adobe Summit in Las Vegas hebben Adobe en comScore een wereldwijde strategische samenwerking aangekondigd om nieuwe inzichten te bieden in de mediaconsumptie van digitale doelgroepen. Deze nieuwe samenwerking maakt het mogelijk om de consumptie van video en advertentiemateriaal op een consistente manier en cross-device te meten. Dit biedt inzicht in het kijkgedrag zodat mediaplanning en -inkoop kan worden verbeterd.

adobe
adobe

Teaser trailer: LEGO Batman Movie

De eerste trailer van de nieuwe LEGO Batman film is beschikbaar! Bekijk hem hier! I’m Batman.

im-batman
im-batman

Premiere Game of Thrones

Jij kan naar de premiere van het nieuwe seizoen Game of Thrones. Sansa, Cersei, Jaime, a Faceless Men, Sam, Arya en nog meer leden van de cast vertellen je wat je wel en niet te wachten staat.

Obama doet tango met sexy danseres

Barack Obama is nog geen dag in Buenos Aires of hij wordt al verleid door een sexy danseres om de tango te dansen. Gisterenavond waren Obama en zijn vrouw Michelle in de hoofdstad van Argentinië bij een staatsdiner en dat leverde leuke beelden op. Check de video hier!

tango
tango

Dit fantastische huis is gebouwd rondom een boom

Altijd al één willen zijn met de natuur, maar toch niet zonder het comfort van een modern huis kunnen en willen? Dan is dit bijzondere huis, ontworpen door architect Aibek Almassov, waarschijnlijk helemaal iets voor jou. Check hier het huis dat rondom een boom is gebouwd!

glazen-huis-om-boom-1
glazen-huis-om-boom-1