Nieuws23.11.2017

De DC Daily van 23 november 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 23 november 2017.

‘Digitaal ambitieniveau Nederland moet omhoog’

“Nederland is koploper inzake connectiviteit, maar als de overheid geen maatregelen neemt om rechtszekerheid te creëren voor lange termijn investeringen in digitale infrastructuur dan lopen we het risico achter te raken”, aldus Jeroen Hoencamp, CEO VodafoneZiggo. Tijdens een georganiseerd digitaliseringsdebat met politici en captains of industry. sprak hij zijn bezorgdheid uit over de over de teneur bij de overheid en bij toezichthouder ACM om vaste netwerken strenger te reguleren. Hoencamp roept de regering op een eenduidige visie te ontwikkelen om digitalisering actief en consistent te ondersteunen.

vodaziggo
vodaziggo

Awkward Tinder

Live Tinder. Het klinkt als een heel slecht idee, dus leek het James Corden een heel goed idee om één van zijn werknemers te onderwerpen aan een livesessie. De arme Phoebe wordt tegen wil en dank voor de camera gesleept en moet live mannen gaan ‘swipen’, inclusief date op tv met de winnaar. Als je wil weten hoeveel moeilijker het is om iedereen zonder na te denken naar links te zwiepen als ze live voor je staan moet je even kijken!

Bereleuk

Sommige Tweets gaan viraal omdat ze bizar zijn, sommige omdat ze waarheid bevatten, maar meestal toch wel omdat ze gewoon verdomde grappig zijn. Nou is de onderstaande foto al voorzien van een redelijk hilarisch onderschrift, maar je kunt er net zo goed zelf een bedenken. Die foto alleen al is het waard om gedeeld te worden, wat je er ook onder zet!

Volkswagen Amarok wint International Pick-up Award 2018

De Volkswagen Amarok is door de International Van of the Year-jury onderscheiden met de ‘International Pick-up Award 2018’. De nieuwe generatie Amarok overtuigde met zijn krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen. De Amarok is de eerste pick-up die deze award voor de tweede maal wint.

1920_vw-amarok-02-3
1920_vw-amarok-02-3

Frans Duijts, Wendy van Dijk en Barry Atsma in actie voor 3FM Serious Reques

Een aantal bekende Nederlanders komen weer volop in actie voor 3FM Serious Request 2017. Na Dennis Weening, Julian Jordan, Anna Nooshin en Sherida Spitse is het de beurt aan Frans Duijts, Wendy van Dijk en Barry Atsma. Het drietal voert binnenkort actie en zamelt fanatiek geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM.

Niet alleen in Apeldoorn, maar in het hele land komt jong en oud al in actie voor 3FM Serious Request. Vanaf 18 december zetten 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn zich vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

3fm
3fm