Nieuws22.06.2016

De DC Daily van 22 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 22 juni 2016.

Michelle Obama op Snapchat

We konden First Lady Michelle Obama al volgen op Instagram en Twitter, maar nu kunnen we haar ook volgen op Snapchat onder de naam: MichelleObama. In eerste instantie heeft ze haar account geopend om haar aanstaande reis naar Afrika en Europa onder de aandacht te brengen, maar we hopen natuurlijk ook een kijkje in haar leven te krijgen!

Eerste trailer Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back is de nieuwe actie-thriller met Tom Cruise van regisseur Edward Zwick. De nieuwe film is het vervolg op Jack Reacher uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld Never Go Back.

De Graafschap eist tekst en uitleg

Nu FC Twente te horen heeft gekregen dat het in de Eredivisie zal blijven, is voor voetbalclub De Graafschap het doek alsnog gevallen. Over de manier waarop dit is gebeurd, de club was ongewild lijdend voorwerp in een zaak tussen FC Twente en de KNVB, is niemand over te spreken!

HERE heeft nu zijn hoofdkantoor in Eindhoven

HERE, wereldwijd nog altijd toonaangevend op gebied van navigatie- en locatie-gerelateerde dienstverlening, opende vandaag het nieuwe hoofdkantoor in de Kennedytoren, Eindhoven. Een verhuizing die noodzakelijk was om ruimte te geven aan de verdere groei van het bedrijf.

here-maps
here-maps

Mark Zuckerberg heeft tape over de camera van zijn laptop

CEO van Facebook Mark Zuckerberg plaatste onderstaande foto op zijn Facebook-profiel om te laten weten dat Instagram 500 miljoen gebruikers heeft. Een leuke foto, maar als je beter kijkt zie je iets grappigs. Hij heeft namelijk een stukje tape over zijn camera van zijn MacBook geplakt! Blijkbaar is ‘ie bang om bespied te worden! Niet gek ook, want afgelopen maand werden zijn social media accounts nog gehackt.

Bizarre plek voor een pianoconcert: op een ijsschots!

De componist Ludivico Einaudi uit Italië besloot wel op een hele bijzondere plek een pianoconcert te geven: op een ijsschots voor de kust van Noorwegen. Terwijl er stukken ijs afbrokkelen, speelt hij zijn stukken. Bekijk de video hier!

concert-piano-ijsschots
concert-piano-ijsschots