Nieuws21.09.2017

De DC Daily van 21 september 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 21 september 2017.

Come Visit Nambia!

Nambia, daar is het leven mooi. De beste gezondheidszorg, altijd goed weer, beste vrienden met president Trump en zijn rijke bekenden, in één woord geweldig. Jammer dat het niet bestaat. Vermoedelijk had El Trumpo zijn leesbril niet op of kon hij Namibië niet uitspreken, maar gelukkig kan social media er de humor wel van inzien.

Jumanji is terug!

We moeten het helaas zonder Robin Williams doen, maar Jumanji komt in vernieuwde vorm toch terug in de bioscoop. Deze preview werd gedeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson en laat zien hoe de karakters veranderen nadat ze het mysterieuze bordspel gaan spelen. Met Jack Black, The Rock en Kevin Hart zou het normaal gesproken erg leuk moeten worden.

Oldies on tour

Altijd leuk, om de heren van Top Gear, eh sorry The Grand Tour, met elkaar te horen kletsen. Twaalf minuten aan vragen en gesprek tussen Jezza, Captain Slow en The Hamster staan garant voor entertainment, of het nu ergens over gaat of niet. Altijd lachen met de heren, dus als je ze ook zo graag hoort kun je weer even vooruit met dit GQ interview.

Zandwater

Zand is zand. Als daar water op komt wordt het nat. Maar vloeibaar? Nee, dat kan niet. Kan wel, zo laat deze ‘science tweet’ zien. Als je namelijk lucht door zand heen blaast verandert het compleet en wordt het ineens wel vloeibaar, of in elk geval iets wat er op lijkt. Als je meer wilt zien kun je ook nog het hele filmpje kijken.

Punish me

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is ‘ie er: de trailer van Marvel’s The Punisher op Netflix. We krijgen iets te zien van Frank Castle’s origine, hoe zijn familie vermoord wordt en hoe dat hem in zijn rol drukt. Die rol, om duidelijk te zijn, is die van man die iedereen vermoordt. Dit is geen serie om even ‘gezellig’ te kijken, maar het ziet er wel goed uit.