Nieuws19.04.2016

De DC Daily van 19 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 19 april 2016.

Aftellen naar 25 april

Nog een laatste promo filmpje van Game of Thrones. Aanstaande zondag gaat het veelbelovende zesde seizoen van start in Amerika. HBO zal in Nederland het nieuwe seizoen gelijktijdig met Amerika uitzenden. Dan moet je er alleen wel in de nacht van zondag op maandag om 03.00 uur uit!

De aflevering zal ook beschikbaar zijn via HBO GO. En in de loop van de maandag zal de aflevering ook beschikbaar zijn via HBO On Demand. Hoe ga jij het kijken?

Whoever you are, wherever you go, someone wants to murder you!

Branded Content Game

De taskforce content marketing van IAB Nederland heeft een Branded content game ontwikkeld die helpt om tot een goed en strategisch plan te komen op gebied van content marketing.

Dit spel helpt zowel marketeers en communicatieprofessionals als bureaus die hun klanten, collega’s of interne opdrachtgevers willen adviseren en meenemen in de toepassing en waarde van branded content.

Doorloop met je team de zeven stappen en aan het einde van het spel heb je op een laagdrempelige manier, in maximaal een uur een oplossingsrichting voor je content plan op papier!

Branded content game 1
Branded content game 1

De eerste kruidnoten zijn al gespot!

Ze zijn er ieder jaar weer steeds vroeger bij. Er zijn namelijk (in april!) al kruidnoten gespot bij Kruidvat. Weliswaar gehuld in oranje voor Koningsdag, maar kruidnoten zijn kruidnoten, toch? Lees hier meer over de kruidnoten die nu in de winkel liggen.

oranje-kruidnoten
oranje-kruidnoten

Apple WWDC 2016 van start op 13 juni

Apple kondigde aan dat het zijn 27ste jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) zal houden van 13 tot en met 17 juni in San Francisco.

Tijdens het WWDC komt Apple’s developer community bij elkaar komt uit alle uithoeken van de wereld om meer te weten te komen over de toekomst van Apple’s vier softwareplatformen – iOS, OS X, watchOS en tvOS.

wwdc
wwdc

Choose your team!

Vanaf 28 april in de bioscoop. Captain America: Civil War. Maar in deze film komen een aantal Avengers tegenover elkaar te staan. Het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Welke kant kies jij!

Trailer van de langste film ooit duurt 7 uur en 20 minuten

In 2020 komt de langste film ooit uit. Ambiancé gaat 720 uur, of wel 30 dagen, duren. De trailer van de film duurt bijna een werkdag, namelijk 7 uur en 20 minuten. Bizar! In 2014 lanceerde de Zweedse filmmaker Anders Weberg al een trailer van 72 minuten en in 2018 volgt nog een trailer van 72 uur. Je moet er maar tijd voor vrij willen maken, maar als je hem wil bekijken, dit is de 7 uur en 20 minuten durende trailer.