Nieuws17.03.2016

De DC Daily van 17 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 17 maart 2016.

Twitter op Windows 10

Twitter lanceert een applicatie voor Windows 10 Mobile. De app zal op alle platformen van Windows 10, inclusief Windows 10 Mobile. Als alles goed gaat begint Microsoft deze week nog met de uitrol naar Windows 10 Mobile voor een aantal smartphones die Windows en dat maakt de timing van Twitter perfect.

microsoft-twitter
microsoft-twitter

Nederlanders steeds minder tevreden over iPhone

Volgens Telecompaper zijn Nederlanders steeds minder tevreden over hun iPhones. In februari 2016 was 91 procent tevreden, terwijl dat een jaar geleden nog 97 procent was. Bij Samsung-toestellen neemt de tevredenheid juist steeds meer toe.

tevreden-over-iphone
tevreden-over-iphone

Dit is de ontwerper van Game of Thrones

Storyboard Artist William Simpson heeft ervoor gezorgd dat alle boeken van George R.R. Martin vertaald werden naar het televisiescherm. Bekijk hier de video over hoe hij Game of Thrones beeldend heeft gemaakt.

Schermafbeelding 2016-03-17 om 14.43.46
Schermafbeelding 2016-03-17 om 14.43.46

Nikon gebruikt per ongeluk Fujifilm camera in advertentie

De mensen die zich bezig hebben gehouden met deze reclamecampagne hebben wel héél erg zitten slapen. Op onderstaande foto zie je namelijk geen camera van Nikon, maar van Fujifilm. De poster werd in één winkel in Belfast gebruikt en ze hebben heel snel de poster verwijderd toen ze er achter kwamen. Wat bleek? Het was gewoon een stockfoto…

Van deze hogedrukreiniger video word je rustig

Op internet wordt een video met de naam ‘pressure washing pron’ héél goed bekeken en wij snappen wel waarom. Deze vieze tegels, trappen en beelden hebben echt een opknapbeurt nodig en als je ziet wat een hogedrukreiniger al kan doen….

Hoeveel meisjes staan er op deze foto?

De Zwitserse fotograaf Tiziana Vergari plaatste deze foto op Instagram, maar hoeveel meisjes staan er nu op deze foto? Twee? Vier?