Nieuws14.10.2016

De DC Daily van 14 oktober 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 14 oktober 2016.

Viral: witte haai breekt door kooi met duiker

Misschien heb je het filmpje al voorbij zien komen op Facebook, want de video gaat behoorlijk viral. In de video is te zien hoe een witte haai van 4 meter een kooi breekt waar een duiker in zit. Bekijk de video hier!

witte-haai-kooi
witte-haai-kooi

Kevin Hart en Jimmy Fallon bezoeken Blood Manor

Acteur Kevin Hart en presentator Jimmy Fallon brengen een bezoekje aan een van de griezeligste plaatsen van New York, Blood Manor. Het resultaat is uiteraard een hilarisch filmpje!

Er komen 5 films van Fantastic Beasts

Eerder werd gezegd dat er drie delen van Fantastic Beasts and Where To Find Them kwamen, maar J.K. Rowling heeft bevestigd dat er vijf delen komen. Wij kunnen niet wachten! Het eerste deel draait vanaf 17 november in de bioscoop. Bekijk de trailer hier.

Dienstregeling NS gaat behoorlijk op de schop

De NS gaat de dienstregeling vanaf 11 december drastisch omgooien. De NS gaat vanaf dan dagelijks 150 extra treinen inzetten. Er komen meer rechtstreekse verbindingen en wachttijden worden korter, belooft de dienst. Maar de verbetering voor de ene reiziger brengt soms een verslechtering voor de ander met zich mee. Bekijk alle veranderingen hier.

ns
ns

Nederlandse kinderen verbreken wereldrecord programmeren

Leerlingen van Nederlandse basisscholen hebben op vrijdag het wereldrecord programmeren verbroken. In totaal deden 11.368 kinderen mee aan de recordpoging. De bedoeling was om met zoveel mogelijk leerlingen tegelijkertijd een les programmeren te volgen. Het oude record stond op 9.782 leerlingen, die in Australië tegelijkertijd programmeerden op 20 juli 2016.

Maak kennis met Eagle Flight

Eagle Flight, Ubisofts eerste VR-game, verschijnt volgende week. Onderstaande trailer legt in detail uit wat je precies van de game kunt verwachten, zoals de verschillende gameplayopties en modi.

Eagle Flight verschijnt op 18 oktober voor Oculus Rift, op 8 november voor PlayStation VR en op 20 december voor HTC Vive.