Nieuws11.03.2016

De DC Daily van 11 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 11 maart 2016.

Kiefer Sutherland brengt album uit

Dat Kiefer SutherlandJack Bauer een man is met vele talenten hebben we al gezien in de serie 24. Maar hij heeft nog een verborgen talent. Gisteren kondigde hij namelijk zijn debuut album, Down in a Hole, aan. Voor Kiefer zelf is het meer een soort dagboek: “All of these songs are pulled from my own personal experiences.”

jack
jack

Deze lettertypes moet je gebruiken om inkt te besparen

En weer een cardrigde leeg… Het lijkt wel of de printer inkt slurpt in plaats van er daadwerkelijk iets mee te doen. Probeer dan eens een ander lettertype om inkt te besparen! Veel mensen gebruiken Arial, maar dat is helemaal niet zo’n zuinig lettertype. Je kunt beter Times New Roman, Calibri of Century Gothic gebruiken.

inkt-besparen
inkt-besparen

Geen frikandel maar een discodel

Wordt dit de nieuwe snack na een avondje stappen? Deze vette hap is aan het uitgroeien tot een ware hit! Je zult het niet geloven maar in de cafetaria aan het Keizer Karelplein in Nijmegen wordt dit toch echt al verkocht. De discodel: een frikandel met discodip!

discodel
discodel

Caitlyn Jenner poseert voor sportcollectie van H&M

De bekendste transgender Caitlyn Jenner zal binnenkort te zien zijn in een nieuwe campagne van H&M. Niet gek dat H&M haar heeft gevraagd voor de sportcollectie. In 1976 werd Caitlyn (toen nog Bruce) Olympisch kampioen tienkamp.

Lezen alsof je dyslexie hebt

Dyslexie wordt wel eens uitgelegd als ‘alsof de letters verspringen terwijl je aan het lezen bent’. De Zweedse programmeur maakte een scriptje waarmee mensen zonder dyslexie kunnen ervaren hoe het is. En, kun jij de tekst nog een beetje lezen? Check hier het script met de bewegende letters.

dyslexie
dyslexie

Bussen in New York krijgen Wi-Fi

Binnen nu en paar jaar krijgt New York er ruim 2.000 gloednieuwe bussen bij. Volgens Gouverneur Andrew M. Cuomo zullen ze later dit jaar in Queens al hun debuut maken. Ze worden uitgerust met 55 USB-poorten (voor het opladen van jouw smartphone), 3 LCD schermen met informatie, en misschien nog wel belangrijker … ze worden uitgerust met Wi-Fi.

new-york-city-wi-fi
new-york-city-wi-fi