Facebook staat op het punt de 1 miljard gebruikers aan te tikken

Facebook staat op het punt de 1 miljard gebruikers aan te tikken

Facebook staat op het punt de mijlpaal van 1 miljard gebruikers te bereiken.

Ook medewerkers hebben het al volop over het 'magische nummer'. Het laatste officiele cijfer dat Facebook vrij heeft gegeven was 955 miljoen gebruikers.

Op basis van de snelheid waarmee het sociale netwerk groeit, kan de mijlpaal van 1 miljard gebruikers nu iedere dag zijn. Geheel in lijn me de voorspellingen van eerder dit jaar.

Geweldig nieuws maar volgens Business Insider kan deze mijlpaal weer een aantal minder positieve dingen onderstrepen: "Poor monetization of mobile users. Poor monetization, period. The downside of being global. The number of fake users."

Reacties (5)

  • Maxim

  En wat met het aantal levende gebruikers?

  Fun Fact: over 100 jaar heeft Facebook 1 miljard dode profielen :-) Mocht Facebook 100 jaar bestaan natuurlijk.

  Za 25 aug 2012, 19:42 [reply]

 • De vorige reactie is inderdaad pijnlijk waar; een bekende van mij is overleden en zijn profiel is nog steeds actief. Zijn kinderen weten zijn wachtwoord niet, en krijgen het niet offline. Regelmatig melden zich mensen op zijn 'tijdlijn' met berichten als "Hey, hoe is het met je". Aan zijn dochter dan weer regelmatig de vervelende taak om te melden dat haar vader inmiddels al meer dan een jaar geleden overleden is. FB zou een check moeten doen; iedereen die in één maand tijd niet aangemeld is, even een confirmatie bericht doen. Geen reactie na twee of drie maand, dan profiel "dicht" zetten...

  Za 25 aug 2012, 21:38 [reply]

  • dorianne

  Rudy,
  De kinderen van jouw bekende kunnen dit aanmelden via www.facebook.com/help
  Daar kun je zoeken op 'overleden' . Vervolgens kunnen de nabestaanden kiezen wat zij met het facebook profiel willen doen. Ze kunnen er voor kiezen om het account te zetten op status herdenken of te verwijderen.

  Voor wat betreft de 1 miljard gebruikers: Facebook telt alleen actieve gebruikers per maand. Overledenen dus tellen niet mee in het aantal .

  Ma 27 aug 2012, 13:24 [reply]

  • ronny vanspranghe

  hallo ik; ben ronny en ben verrandert van e-mailaccounttis nu ronnyvanspranghe52@hotmail.be niet meer die andere want kwas al mijn paswoorden kwijt van mijn andere hotmails stom hee maar twas zo !! vandaar een nieuw account en e-mailadres hopelijk hoor ik iets van jullie op mijn nieuw e-mailadres groetjes,

  ronny vanspranghe

  Do 22 nov 2012, 20:30 [reply]

  • ronny vanspranghe

  hallo nieuw e-mailadres ronnyvanspranghe52@hotmail.be en homepage is bureaublad heb anders geen homepage niks speciaals enkel bureaublad !!

  Do 22 nov 2012, 20:36 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines