Facebook maakt Facebook Messenger bekend

Facebook maakt Facebook Messenger bekend

Facebook heeft vandaag Facebook Messenger geïntroduceerd. Facebook Messenger is een losstaande app waarmee je vrienden real-time tekstberichten kunt sturen vanaf je mobiel. Met één klik kun je bij Messenger. Je hoeft dus niet langer eerst naar je Facebook app om bij de berichten van je vrienden te komen – het is voortaan net zo snel en eenvoudig als sms’en.

Ook kun je instant messages naar je vrienden sturen als je onderweg bent. Afspreken met een hele groep is nu bijzonder simpel: je stuurt een bericht naar iedereen die de app op zijn of haar mobiel heeft en volgt daarna het hele gesprek in één thread. Laat weten waar je bent als je je bericht stuurt. Met de nieuwe (optionele) mapping-features kun je makkelijk je vrienden opzoeken en afspreken terwijl je onderweg bent. Ook kun je een foto aan een bericht toevoegen zodat je vrienden kunnen zien wat je aan het doen bent.

Wat voor telefoon je ook hebt, met Messenger kun je snel en eenvoudig communiceren met de mensen die belangrijk voor je zijn. Messenger werkt zowel op smartphones (iPhone, Android, etc.) als op feature-phones met behulp van gewone sms-mogelijkheden. Berichten die met Facebook Messenger zijn verstuurd, kun je beantwoorden door je mobiele nummer te bevestigen.

Facebook Messenger is op dit moment beschikbaar in Amerika, Canada, Engeland en Ierland. In de komende weken zal het ook beschikbaar worden in andere landen waaronder Nederland.

Facebook_Messenger  Facebook_Messenger_2

Reacties (5)

 • Verstandige zet van Facebook. We zijn erg benieuwd naar de usabillity van deze app. Hopelijk is deze gebruiksvriendelijker dan de huidige chatfunctie.

  Wo 10 aug 2011, 09:23 [reply]

  • Tom

  Interessante ontwikkeling. Ik ben benieuwd wat dit betekent voor Whatsapp en eBuddy XMS

  Wo 10 aug 2011, 13:10 [reply]

  • J.firmly

  Remember, remember.... the 5th of November ....

  Wo 10 aug 2011, 14:27 [reply]

 • Mooi om te horen! Goed voor TotalOV OV Controles

  Ma 15 aug 2011, 11:52 [reply]

 • Ben benieuwd wat de reactie van Google hier op is?

  Zo 21 aug 2011, 01:42 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines