Events16.06.2011

Schrijf je in voor Social Media Day, maak kans op een van de 40 gesigneerde boeken van Brian Solis


schrijf-je-in-voor-social-media-day-maak.jpg
schrijf-je-in-voor-social-media-day-maak.jpg

Vrijwel dagelijks brengen we je het laatste nieuws over social media. Maar hoe zet je social media nou in je bedrijf? Dat kun je op 30 juni samen met ons leren. En je kunt er nog een door de auteur gesigneerde versie van het boek Engage! van Brian Solis mee winnen.

Op 30 juni steunt DutchCowboys al voor de tweede keer op rij de Social Media Day in Antwerpen, België. Vorig jaar waren we al aanwezig op het bijzonder leuke en Bourgondische feest in het nabije Antwerpen.

Maar wie dit jaar even de grens overwipt, kan een exclusief opleidingsprogramma volgen in de namiddag met de Amerikaanse social media expert Olivier Blanchard. Blanchard werkte speciaal voor deze Social Media Day met zijn Red Chair Group een programma uit waarbij alle aspecten van sociale media in het bedrijf (marketing, reclame, HR, customer service, crisisbeheer, ROI, planning, noem maar op) aan bod komen.

Wie de volledige dag wil volgen (opleiding en feest) betaalt slechts 120 Euro. Je kunt ook gewoon meedoen aan de workshops of het feest (Bar open tot 23:00 uur!).

Voor zij die het trainingsprogramma volgen (workshop ticket of combi-ticket) heeft DutchCowboys een leuke verrassing. De eerste 40 inschrijvers voor dat programma krijgen vanzelf een gesigneerd exemplaar van het boek Engage van Brian Solis, met de groeten van DutchCowboys. Al wat je moet doen is bij het boeken van je ticket als je website invullen ‘www.dutchcowboys.nl’. Makkelijker kunnen we het niet maken. Uiteraard laten we weten wie boeken krijgt!

Leren, boek winnen of gewoon leuk met ons meefeesten? Schrijf je in via Eventbrite waar je ook meer info vindt.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.