Media21.05.2010

Ron Smeets aka MobileCowboys schrijft 10.000e blogposting


Je werkt al jaren in de internet industrie in een aantal verschillende functies, van projectmanager tot hoofdredacteur van Limburg-online. In 2005 besluit je om Mobilecowboys op te zetten en te gaan bloggen over een passie die uiteraard Mobile heet.

En dan loopt het uit de hand, bloggen zit blijkbaar in je bloed en geen enkel toestel is nog veilig voor je. In 2008 kook je over en besluit je zelfs full-time blogger te worden. Dan weer een paar jaar later op vrijdag 21 mei kijk je naar een simpel tellertje en zie ja dat je inmiddels 10.000 artikelen zelf hebt geschreven.

Bij herhaling noem ik hem de meest gepssioneerde Blogger van Nederland, z’n blog heeft een bereik waar de meeste blogs jalours op zouden zijn. Hij mengt zich niet in “het kringetje” en gaat een “cowboy waardig” z’n eigen weg. Ron Smeets, we vinden je een fenomeen, een geweldige gozer en dito collega en we hopen dat je nog heel lang blijft bloggen. Je bent onze onbetwiste #1. Lees hier het verslag van Ron zelf.

Ron test Nieuw Nokia toestel voor na de zomer

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.