Media23.06.2009

MobileCowboys 10.000 postings


mobilecowboys-10-000-postings.jpg
mobilecowboys-10-000-postings.jpg

Het is zover. Vandaag publiceerde Ron Smeets met MobileCowboys zijn 10.000e posting. Een absolute mijlpaal voor de site die is uitgegroeid tot een van de meest populairste Mobile blogs in de Nederland. En dit op een dag dat ook zusje DutchCowgirls 1 jaar bestaat.

We hebben over Ron al eerder geschreven dat we eigenlijk geen meer gepassioneerde blogger kennen. En dit nog eens los van zijn kennis en netwerk dat hij inmiddels heeft weten op te bouwen. Lees daarom ook zijn 10.000e posting waarin hij zelf terugkijkt en wat memorabele postings weet terug te halen (o.a. LG Chocolate met 1380 reacties).

Ron is een fenomeen en heeft van de 10-duizend “slechts” 8.336 berichten zelf geschreven. het zegt iets over de passie van een blogger. Daarnaast heeft hij een eigen TV Show item op TV Limburg en verschijnt hij meer en meer in de media als kenner van toestellen en functionaliteiten.

Natuurlijk gaan ook felicitaties en dank uit naar de hechte en kleine kring van fanatieke bloggers met vergaande kennis over mobile op MobileCowboys. Guys nogmaals congratz en diepe waardering voor Ron en jullie bloggers.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.