Technology30.04.2012

PressPausePlay : documentaire over de digitale revolutie van de afgelopen 10 jaar


PressPausePlay is een prachtige documentaire over de digitale revolutie van de afgelopen 10 jaar. De onbegrensde mogelijkheden van nieuwe technologieën hebben een overdosis aan creativiteit en talent opgeleverd.

De vraag die centraal staat in PressPausePlay is of een ongelimiteerd bereik aan mogelijkheden om je creativiteit te uiten (internet, mobile, YouTube en wat goedkope software) ook zorgt voor betere kunst, muziek en films.

De documentaire is een mix van inspirerende verhalen met enkele van de meest invloedrijke talenten in de wereld waaronder Moby, Seth Godin, Sean Parker en Scott Belsky. De film won verschillende grote prijzen en zet je echt aan het denken. Een must see voor creative professionals.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.