Tech in Asia22.05.2024

Huawei versterkt marktaandeel met 7 nieuwe productlanceringen in Dubai


Het gaat goed met Huawei Technologies dat zich duidelijk lijkt te herstellen van de Amerikaanse sancties. Nieuwszender CNN publiceerde een aantal dagen geleden opvallende cijfers die alles zeggen over Huawei. In het eerste kwartaal noteerde Huawei het een enorme winststijging van maar liefst 564% (19,65 miljard yuan ($2,71 miljard) te danken aan een omzetgroei van 37% gestimuleerd door digitalisering en nieuwe focusgebieden. Ook lijkt Huawei in China weer marktaandeel terug te winnen op Apple. Mede veroorzaakt door de verkoop van Huawei’s nieuwe Pura 70-smartphoneserie, een high-end toestel met een zeer geavanceerde camera.

Huawei’s Innovatieve Productlancerings evenement in Dubai

Onlangs, tijdens het Innovatieve Productlanceringsevenement in Dubai, heeft Huawei verschillende nieuwe producten aangekondigd, waaronder de Huawei Watch Fit 3, de Huawei Watch 4 Pro Space Edition, de Huawei MateBook X Pro en Huawei MatePad 11.5″S.

De Huawei Watch Fit 3 is superlicht en combineert mode, sport en technologie met een vernieuwd ontwerp, en fitness- en gezondheidsfuncties, zoals een herontworpen Stay Fit app en verbeterde slaapmonitoring.

De Huawei MateBook X Pro is een krachtige, lichte laptop met technologieën zoals de Huawei Cloud Falcon Architecture en Super Turbo prestatietechnologie, waardoor gebruikers snelle prestaties en efficiënt multitasken beter ervaren. De Huawei MatePad 11.5″S is een nieuwe tablet met een PaperMatte Display, met een 3:2 beeldverhouding, en functies zoals de vooraf geladen Notes app met Note Replay.

Het bedrijf heeft ook de GoPaint app gelanceerd, een verslavende schilderapplicatie die een realistisch canvas biedt met over 100 virtuele penselen en texturen, geschikt voor zowel amateurs als professionals.

De nieuwe Pura-70 Smartphone reeks
De nieuwe Pura-70 Smartphone reeks

Huawei Watch Fit 3: waar fashion, sport en technologie samenkomen

Huawei zet hoog in en heeft de ambitie om een trendsetter in slimme wearables te worden. De nieuwe Huawei Watch Fit 3 behoudt het klassieke vierkante ontwerp van eerdere FIT-modellen, maar biedt verbeterde materialen, slimmere apps, een verbeterd interactieontwerp en een brede selectie gekleurde bandjes. Het 1.82″ Amoled-display moet zorgen voor een bredere, en driedimensionale visuele ervaring. De fraaie en slanke aluminiumlegering horlogekast, met een dikte van slechts 9.9 mm en een gewicht van 26 g, zorgt ervoor dat de Watch Fit 3 prettig is te dragen. 

Op het gebied van fitness fungeert de Huawei Watch Fit 3 als een persoonlijke trainer. De Stay Fit-app is geüpgraded met een uitgebreide voedseldatabase en een nieuwe voedingsanalysefunctie, waardoor je als gebruiker een evenwicht tussen dieet en oefening kunt vinden. De Smart Sports-suggestie toont je persoonlijke oefeningsaanbevelingen gebaseerd op gebruikersgewoonten en weersomstandigheden. Voor gezondheidsmonitoring beschikt de Huawei Watch Fit 3 over Huawei TruSleep 4.0 en Huawei TruSeen 5.5, met verbeterde slaap- en hartslagmonitoring. De SpO2-interface is vernieuwd voor snelle zuurstofcontrole in 25 seconden. De nieuwe Huawei Watch Fit 3 kan dankzij de combinatie van styling en functionaliteit, zomaar een hit worden voor zowel fitnessfanaten als modebewuste gebruikers.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition met nanokristallijne structuren

De Huawei Watch 4 Pro Space Edition is een soort van meesterwerk om te dragen want opvallen doet deze luxueuze gadget zeker. De Pro Space edition is gebouwd met duurzame DLC ruimtevaartmaterialen. Het ontwerp is geïnspireerd door de innovatieve en esthetische prestaties in de menselijke zoektocht naar de ruimte. Een opvallend kenmerk is het Laval-concept, gebaseerd op de De Laval-nozzle die in raketten en ruimtevaartuigen wordt gebruikt.

Dit is vertaald naar de nanokristallijne keramische ring (uiterst geavanceerd materiaal dat is gemaakt van keramiek) en de exclusieve interactieve Laval-wijzerplaat. De structuren bestaan uit kristallen die zo klein zijn dat ze op nanoschaal worden gemeten (1 nanometer is gelijk aan één miljardste van een meter).

Op het gebied van gezondheid en fitness biedt de Huawei Watch 4 Pro Space Edition een aantal belangrijke verbeteringen. De toevoeging van Huawei TruSeen 5.5+ zorgt voor nauwkeurigere gezondheidsmonitoring. Daarnaast biedt de functie Health Overview 2.0 uitgebreide gezondheidsrapportages met nieuwe gezondheidsgegevens en een functie voor gezondheidstrendanalyse. Hiermee kunnen meerdere basisgezondheidsindicatoren in slechts 60 seconden worden getest.

De Huawei Watch 4 Pro Space Edition is een echte eye-catcher en combineert technologie met een bijzonder verfijnd ontwerp, een aanwinst voor gebruikers die zowel stijl als functionaliteit weten te waarderen.

Huawei MateBook X Pro

Vorig jaar, op 12 december, organiseerde Huawei eenzelfde soort evenement in Dubai onder het thema “Creation of Beauty”. Dit wees op een verschuiving in het productconcept van Huawei, waarbij de focus veranderde van slimme apparaten naar producten die gebruikers helpen om mooie creaties te maken, en zo de creativiteit van elke gebruiker stimuleren. Een ambitie die niet zo eenvoudig in is te vullen.

De nieuwste versie van de Huawei MateBook X Pro bouwt voort op deze ambitie en biedt meer technologische innovaties, een esthetisch ontwerp en (intelligente) ervaringen die alles te maken hebben met het DNA van Huawei-pc’s. Huawei is er geslaagd in om een laptop te ontwerpen die zowel licht als krachtig is. Met een gewicht van slechts 980 g en een dikte van 13,5 mm is het op dit moment (opgave Huawei) de enige laptop met een Intel Core Ultra 9-processor die minder dan 1 kg weegt.

Huawei MateBook 14 met Intel spierballen

De nieuwe Huawei MateBook 14, is een supersnelle stijlvolle laptop met uitstekende specificaties. De laptop beschikt over een 14.2-inch 2.8K OLED-touchscreen met een verversingssnelheid van 120Hz, wat zeker zorgt voor een scherpe en vloeiende beeldweergave. Het scherm ondersteunt verder ook de derde generatie M-Pencil stylus.

De MateBook 14 is verder uitgerust met de nieuwste Intel Core Ultra-processors, beschikbaar met de Ultra 5 125H en de Ultra 7 155H, gecombineerd met 16GB RAM en opslagopties van 512GB tot 1TB. De laptop beschikt verder over een efficiënt koelingssysteem met dubbele ventilatoren, wat helpt om de temperatuur laag te houden tijdens intensief gebruik​.

Met een gewicht van slechts 1.31 kg en een dikte van 14.5 mm, is de MateBook 14 wel iets zwaarder als de Huawei MateBook X Pro en ook krachtiger. De batterij van 70Wh biedt tot 19 uur continu 1080p videoweergave, met andere woorden: je kunt de hele dag doorwerken zonder je zorgen te maken over opladen.

Huawei MatePad 11.5”S met een PaperMatte Display

Na het introduceren van de eerste generatie MatePad 11.5” PaperMatte en de eerste flexibele OLED-displaytablet in de industrie, de Huawei MatePad Pro 13.2”, heeft het “Creation of Beauty” concept volgens het Chinese bedrijf zijn hoogtepunt bereikt met de lancering van de gloednieuwe Huawei MatePad 11.5″S.

Dit is de eerste tablet met het nieuwe-generatie Huawei PaperMatte Display. Het  ontwerp van dit display vermindert de oppervlaktereflectiviteit tot onder de 2% en elimineert 99% van de lichtinterferentie, waardoor je als gebruiker veel comfortabeler tekst kunnen lezen of video kunt bekijken. En dit zelfs in felverlichte omgevingen of buiten in de zon, terwijl de beeldverhouding van 3:2, een hoge verversingssnelheid van 144 Hz en een resolutie van 2.8K behouden blijven. Technologie waar iedereen wel blij van gaat worden.

Huawei Lanceert GoPaint-app voor Creatievelingen

Huawei heeft een GoPaint-app gelanceerd om schilderen voor iedereen toegankelijk te maken. De app werd voor het eerst ontwikkeld (2012) door Huawei laboratories en diverse R&D-teams, in samenwerking met een aantal vooraanstaande kunstenaars. De app biedt levendige en realistische schrijf- en schildereffecten. Met meer dan 100 virtuele penselen en innovatieve texturen kun je als gebruiker genieten van natuurlijke canvassen om op te schilderen.

De FangTian Painting Engine zorgt voor lage latentie*, hoge framerate en ondersteuning voor meerdere lagen, wat zorgt voor een vloeiende ervaring. Samen met de functionaliteit en prestaties van Huawei-tablets, biedt de GoPaint app een soort van authentieke schilderervaring die zowel beginners als ervaren artiesten moet aanspreken. Daarnaast bevat de app uitgebreide tutorials om je als gebruiker te helpen alle functies optimaal te benutten. We waarschuwen want deze app is echt verslavend leuk, ideaal voor alle creatieve geesten!

(*) Lage latentie wil zeggen dat er zeer weinig vertraging is tussen een actie die je uitvoert en het moment waarop die actie zichtbaar wordt op het scherm. Dus wanneer je een penseelstreek maakt zal deze vrijwel onmiddellijk, en dus zonder merkbare vertraging, op het scherm verschijnt. Dit zorgt voor een vloeiende en responsieve gebruikerservaring, hetgeen vooral belangrijk is voor creatieve toepassingen waarbij precisie en timing cruciaal zijn.

Huawei FreeBuds 6i

De nieuwe Huawei FreeBuds 6i zijn uitgerust met intelligente dynamische actieve ruisonderdrukking (ANC), die de ruisniveaus real-time aanpast voor een betere luisterervaring. Dit zorgt ervoor dat je zelfs in rumoerige omgevingen ongestoord moet kunnen genieten van je muziek. De oordopjes hebben drie microfoons die samenwerken met een diep neuraal netwerk (DNN) algoritme om stemmen te onderscheiden van achtergrondgeluiden, wat resulteert in heldere en duidelijke gesprekken. Met een volledig opgeladen case bieden de FreeBuds 6i tot 35 uur luisterplezier. Bovendien kun je na slechts 10 minuten opladen al weer 4 uur luisteren.

Huawei FreeClip

De Huawei FreeClip is een innovatief ontwerp binnen de open-ear categorie. Deze oordopjes zijn vooral ontworpen om ze zo comfortabel mogelijk te dragen zonder dat ze direct in de gehoorgang zitten. Dit ontwerp zorgt er tevens voor dat je omgevingsgeluiden blijft horen, wat weet handig is in situaties waar je alert moet blijven.

Het ontwerp van de FreeClip zorgt ervoor dat de oordopjes goed blijven zitten, zelfs tijdens sportactiviteiten, zonder dat ze druk uit oefenen op de oren. Wel even wennen overigens. De FreeClip biedt tot 32 uur luisterplezier op een enkele lading. Dat is weert ideaal voor langdurig gebruik zonder ze vaak op te hoeven laden. Hoewel de geluidskwaliteit echt wel goed is, kan de microfoonkwaliteit in luidruchtige omgevingen iets minder zijn. Als het goed is zou de AI in de FreeClip helpen om achtergrondgeluiden effectief te onderdrukken tijdens gesprekken.

Meer weten?

Voor meer details kun je terecht op de officiële Huawei website of een van de andere officiële verkooppunten.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.

Verder lezen over China

Waar je rekening mee moet houden als je op Temu shopt

Temu is een populaire app, maar de winkel blijft maar onder vuur liggen door security-experts.

Gadgets06.06.2024

Waar je rekening mee moet houden als je op Temu shopt

Webshop Shein moet oppassen met namaakkleding door EU-regels

Shein, het bekende Chinese online warenhuis, moet zich aan de strenge regels van de EU gaan houden en dat betekent: oppassen met nepperij.

Online26.04.2024

Webshop Shein moet oppassen met namaakkleding door EU-regels

Zo’n 1.000 Xpeng-eigenaren gaan een bètatest doen

Apple en Android brengen bètaversies uit van nieuwe OS-versies, zodat developers alvast aan de slag kunnen hun apps te testen in een nieuw OS, en gebruikers er ook bugs en andere niet helemaal goed werkende functies uit...

Automotive06.03.2024

Zo’n 1.000 Xpeng-eigenaren gaan een bètatest doen

Zou jij gaan rondrijden in een auto met test software?
​BYD Yangwang U9: Chinese supercar gaat in 2,3 seconden 309 km/u

Het Chinese merk Build Your Dream mag dan vooral voet aan de grond krijgen met zijn betaalbare elektrische auto’s: het merk maakt ook auto’s die niet onderdoen voor een Lamborghini. De nieuwe elektrische supercar van...

Automotive27.02.2024

​BYD Yangwang U9: Chinese supercar gaat in 2,3 seconden 309 km/u

Dieren klonen, een twijfelachtige geschiedenis: hoe is het nu?

1984 was een belangrijk jaar voor de mensheid: toen kloonden we voor het eerst een dier. Hoewel het klonen zelf succesvol was, bleken er toch complicaties op te treden. Dolly, het gekloonde schaap, is waarschijnlijk het...

Nieuws19.01.2024

Dieren klonen, een twijfelachtige geschiedenis: hoe is het nu?

Steeds meer Chinese instanties verbieden de iPhone

Het gaat economisch en politiek al jaren niet lekker tussen de VS en China. Over en weer worden beschuldigingen over spionage heen en weer geslingerd. Daarnaast bestoken beide landen zich met handelsverboden, -embargo’...

Mobile18.12.2023

Steeds meer Chinese instanties verbieden de iPhone

Overheden ontraden het gebruik van alle buitenlandse toestellen en -technologie
AliExpress komt met binnen 5 dagen in huis garantie

Consumenten die wel eens shoppen op AliExpress ontvangen voortaan hun bestelde producten binnen 5 dagen als zij kiezen voor AliExpress Choice. Deze service garandeert levering binnen 5 werkdagen voor artikelen uit China...

Online02.11.2023

AliExpress komt met binnen 5 dagen in huis garantie

en kondigt het 11.11 Global Shopping Festival aan
Honor Vs2 is weer een iets dikkere foldable

Honor, ooit onderdeel van Huawei, toen effe min of meer zelfstandig, daarna weer onder de Huawei vlag en sinds de handelsembargo troubles van Huawei is het weer een zelfstandig (smartphone) merk. Afgelopen weekend presen...

Mobile16.10.2023

Honor Vs2 is weer een iets dikkere foldable

Net als zijn voorgangers komt hij voorlopig niet naar ons deel van de wereld

Verder lezen over Huawei

Huawei Pura 70 maakt indruk op Chinese smartphonemarkt

Sinds de lancering in april heeft Huawei's Pura 70-serie in China nogal wat indruk gemaakt op de smartphonemarkt. Van het nieuwe toestel, de: Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ (meest populair) en Pura 70 Ultra, zijn al bijna 2 miljoen eenheden verkocht.

Tech in Asia05.06.2024

Huawei Pura 70 maakt indruk op Chinese smartphonemarkt

Huawei Watch Fit 3: elegante smartwatch met prima prestaties

De Huawei Watch Fit 3 is echter zeker geen kloon anders zouden ook alle smartphones klonen van elkaar zijn. Nee de Huawei Watch Fit 3 valt op door zijn gewicht en toch wel elegante looks die uiterst genuanceerd zijn uitgevoerd.

Gadgets01.06.2024

Huawei Watch Fit 3: elegante smartwatch met prima prestaties

Huawei introduceert nieuwe Data opslag oplossingen voor het AI tijdperk

Huawei heeft tijdens het MWC 2024 in Barcelona een aantal innovatieve dataopslagoplossingen gepresenteerd, speciaal ontworpen voor het AI-tijdperk. Het bedrijf presenteerde deze nieuwe toepassingen speciaal voor data pro...

Tech in Asia07.03.2024

Huawei introduceert nieuwe Data opslag oplossingen voor het AI tijdperk

​Huawei Watch GT 4: een van de mooiste smartwatches, met kryptonite

Smartwatches van Huawei: daarvan had ik nooit zo’n hoge pet op. Dat lag niet zozeer aan de functionaliteiten, maar meer aan de klokjes zelf. Ze waren altijd gigantisch, of veel te sportief en dat was niet zo aanspreken...

Gadgets04.03.2024

​Huawei Watch GT 4: een van de mooiste smartwatches, met kryptonite

Huawei introduceert nieuwe productlijn tijdens Mobile World Congres Barcelona

Huawei heeft op het Mobile World Congress (MWC) 2024 in Barcelona zijn high-end Fashion-Forward productlijn gepresenteerd. De meest opvallende producten zijn de Huawei Mate 60 RS Ultimate design, de Huawei FreeClip en de...

Tech in Asia29.02.2024

Huawei introduceert nieuwe productlijn tijdens Mobile World Congres Barcelona

Huawei voorspelt meer omzet dankzij… smartphones

Op het gebied van smartphones waren het voor Huawei de afgelopen zes jaar bepaald geen vette jaren. Na alle commotie rondom beschuldigingen van spionage en samenwerking met de Chinese overheid verdwenen de smartphones va...

Mobile29.12.2023

Huawei voorspelt meer omzet dankzij… smartphones

Na zes jaar ellende is dit goed nieuws voor de Chinese fabrikant
Gaat Huawei pogen om Europa via Frankrijk te heroveren?

De plannen voor de bouw van een fabriek voor mobiele netwerk componenten in Frankrijk lagen er al in 2019. Die werden echter door de coronapandemie en het handelsverbod, waarover hieronder meer, gedwarsboomd. Nu, zo meld...

Mobile12.12.2023

Gaat Huawei pogen om Europa via Frankrijk te heroveren?

Chinese fabrikant zou 'oude' plannen voor een fabriek in Frankrijk weer nieuw leven ingeblazen hebben
​Het snelste internet ter wereld gaat 1,2 Tbps

Is je internet te langzaam? Stel je voor dat je internet hebt dat 1,2 Tbps gaat. Momenteel is het normale internet in een Nederlands huishouden gemiddeld 142,5 Mbps: niet extreem snel, maar voor veel gezinnen en alleenwo...

Online15.11.2023

​Het snelste internet ter wereld gaat 1,2 Tbps

Verder lezen over Laptop

Goedkope laptop scoren? Dit is wat je ervan kunt verwachten

Misschien ben je financieel niet in de gelegenheid om een dure laptop te kopen, of wil je simpelweg niet zoveel geld uitgeven aan zo’n apparaat. Dat hoeft ook zeker niet, want voor tweehonderd euro heb je al een laptop...

Gadgets07.03.2024

Goedkope laptop scoren? Dit is wat je ervan kunt verwachten

​Lenovo maakt het officieel: dit is zijn transparante laptop

Laptopmaker Lenovo heeft een primeur op de beurs MWC in Barcelona: een transparante laptop. Het lijkt wel een kunststukje of een apparaat waarmee je hologrammen kunt maken en dat meer in Star Trek thuishoort, maar het is...

Technology26.02.2024

​Lenovo maakt het officieel: dit is zijn transparante laptop

​Lenovo maakt transparante laptop: zo ziet dat eruit

Als je je de film Minority Report nog kunt herinneren, dan weet je dat je door de schermen heen kon kijken. En natuurlijk dat Tom Cruise in zijn vinger kneep en daarmee beïnvloedde wat er op die schermen gebeurde. Het z...

Gadgets15.02.2024

​Lenovo maakt transparante laptop: zo ziet dat eruit

​CES 2024: laptops draaien anno 2024 vooral om gewicht en AI

CES 2024 is over een paar uur weer voorbij en hoewel het jammer is: we zien graag zoveel mogelijk nieuwe uitvindingen, was het wel een stampvolle editie. We hebben het al gehad over de gekke gadgets en de robots, over de...

Gadgets12.01.2024

​CES 2024: laptops draaien anno 2024 vooral om gewicht en AI

​Waarom techgadgets die niet voor defensie zijn, toch militair worden getest

Het lijkt soms wat hoog gegrepen: gadgets die militair zijn getest, ook al gebruik je ze gewoon op je veilige bank vier hoog achter. Het is echter niet voor niets dat militaire tests voor gadgets bestaan. Dit is waarom....

Lifestyle20.12.2023

​Waarom techgadgets die niet voor defensie zijn, toch militair worden getest

Nieuwe Apple M3 processoren voor MacBook Pro en iMac upgrades

Apple heeft vannacht haar nieuwste M-series processors onthuld. Volgens Apple zijn dit de eerste 3 nanometer processors. De M3, M3 Pro en M# Max maken, om te beginnen, hun opwachting in de tijdens hetzelfde ‘Scary even...

Gadgets31.10.2023

Nieuwe Apple M3 processoren voor MacBook Pro en iMac upgrades

Meest complete MacBook pro kost weer flink wat meer dan 8000 euro
​Van een bezit- naar een huurmaatschappij: dat werkt beter

Rijke mensen doen het voortdurend: dure jurken huren om één keer naar een première aan te doen. Er is immers geen enkele reden om een jurk die je toch nooit meer aandoet te bezitten. Sowieso kunnen we ons afvragen of...

Gadgets18.09.2023

​Van een bezit- naar een huurmaatschappij: dat werkt beter

​Chromebook-alternatief: Apple heeft goedkope MacBook in de maak

We kennen Apple als een vrij luxe merk. Het is niet goedkoop, het heeft een bepaalde uitstraling en die is voor velen aantrekkelijk. Apple lijkt echter laagdrempeliger te willen worden. Het zou werken aan een Chromebook-...

Gadgets06.09.2023

​Chromebook-alternatief: Apple heeft goedkope MacBook in de maak

Verder lezen over Smartwatch

Huawei Watch Fit 3: elegante smartwatch met prima prestaties

De Huawei Watch Fit 3 is echter zeker geen kloon anders zouden ook alle smartphones klonen van elkaar zijn. Nee de Huawei Watch Fit 3 valt op door zijn gewicht en toch wel elegante looks die uiterst genuanceerd zijn uitgevoerd.

Gadgets01.06.2024

Huawei Watch Fit 3: elegante smartwatch met prima prestaties

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft aangekondigd zijn ecosysteem van producten in Europa te gaan versterken met een midrange tablet genaamd OnePlus Pad Go en een nieuwe kleurstelling voor de OnePlus Watch 2. Beide producten worden officieel uit de doeken gedaan op dinsdag 23 april om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Gadgets17.04.2024

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

10 redenen om te kiezen voor een smartwatch

Er zijn veel redenen te bedenken om een smartwatch aan te schaffen. De één kiest voor een slim horloge om snel en zonder telefoon berichtjes te kunnen lezen, terwijl de ander hem vooral gebruikt om te controleren of de...

Gadgets04.03.2024

10 redenen om te kiezen voor een smartwatch

​Huawei Watch GT 4: een van de mooiste smartwatches, met kryptonite

Smartwatches van Huawei: daarvan had ik nooit zo’n hoge pet op. Dat lag niet zozeer aan de functionaliteiten, maar meer aan de klokjes zelf. Ze waren altijd gigantisch, of veel te sportief en dat was niet zo aanspreken...

Gadgets04.03.2024

​Huawei Watch GT 4: een van de mooiste smartwatches, met kryptonite

​OnePlus Watch 2: smartwatch met batterijduur van 100 uur

OnePlus heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd. Het deed dit tijdens Mobile World Congress, een groot smartphone-evenement dat nu plaatsvindt in Barcelona. Het meest bijzondere aan het klokje is dat de batterij van 500...

Gadgets27.02.2024

​OnePlus Watch 2: smartwatch met batterijduur van 100 uur

Apple Watch heeft een probleem: belt zomaar je contacten

Apple Watch blijkt er bij sommige mensen een eigen leven op na te houden. Er zit een glitch in de software waardoor het lijkt alsof jij het slimme horloge aanraakt, maar je dit helemaal niet doet. Kortom, alsof er een ge...

Gadgets13.02.2024

Apple Watch heeft een probleem: belt zomaar je contacten

Marathonloper Kelvin Kiptum wil grenzen gaan verleggen met Amazfit

Amazfit heeft onlangs een nieuw partnerschap aangekondigd met Kelvin Kiptum, de wereldrecordhouder marathon voor mannen. En tevens de enige atleet die een marathon heeft voltooid in minder dan twee uur en één minuut....

Gadgets06.02.2024

Marathonloper Kelvin Kiptum wil grenzen gaan verleggen met Amazfit

Wereldrecord marathon onder de 2 uur?
​Apple verkoopt de nieuwste Apple Watch 9 niet meer in de VS

Apple haalt deze week de gloednieuweApple Watch 9 en de Apple Watch Ultra 2 uit de winkels. Het geldt voor zowel de fysieke winkels als de online winkels. De reden is een ruzie rondom patenten die Apple onterecht zou geb...

Gadgets19.12.2023

​Apple verkoopt de nieuwste Apple Watch 9 niet meer in de VS

Verder lezen over Software

Alles dat je moet weten over iOS 18

iOS 18 bevat gloednieuwe aanpassings­mogelijkheden, een compleet vernieuwde Foto’s-app, een nieuwe verbindingsoptie en Apple Intelligence, het persoonlijke intelligentiesysteem van Apple.

Mobile11.06.2024

Alles dat je moet weten over iOS 18

Copilot helpt je met de dagelijkse taken en dat geeft tijdwinst

AI. Elk bedrijf is er wel op zijn eigen manier mee bezig en kan daarbij vaak wel wat hulp gebruiken. Die krijgt het van bijvoorbeeld een SoftwareOne, een bedrijf in softwareoplossingen en services.

Technology03.06.2024

Copilot helpt je met de dagelijkse taken en dat geeft tijdwinst

Hét chatprogramma uit de 90’s stopt ermee: vaarwel ICQ

Ga je nu naar ICQ, dan zie je de melding dat de chatapp stopt op 26 juni en dat je VK Messenger of VK Workspace kunt gebruiken.

Online26.05.2024

Hét chatprogramma uit de 90’s stopt ermee: vaarwel ICQ

5 tips om online veilig te zijn

Heb jij wel eens een bericht ontvangen, met een eis om nu te betalen of je foto’s zullen online worden gezet? Of je krijgt een telefoontje en je hoort een tape van een of andere officiële instelling zoals Interpol, met de mededeling dat jouw identiteit is betrokken bij een fraudezaak en met de te nemen stappen.

Online20.05.2024

5 tips om online veilig te zijn

App Store onderschept meer dan 7 miljard dollar aan mogelijk frauduleuze transacties

Cybercrime15.05.2024

App Store onderschept meer dan 7 miljard dollar aan mogelijk frauduleuze transacties

En dat in slechts 4 jaar tijd
Cybercriminelen maken sneller misbruik van nieuwe kwetsbaarheden

Fortinet heeft een nieuwe editie van het Global Threat Landscape Report uitgebracht. In deze nieuwe editie van dit halfjaarlijkse rapport zien we de trends uit de periode van juli tot en met december 2023.

Cybercrime08.05.2024

Cybercriminelen maken sneller misbruik van nieuwe kwetsbaarheden

Zo blijkt uit nieuw Global Threat Landscape Report van Fortinet
Techmysterie: indrukwekkende AI-tool verschijnt én verdwijnt

Een mysterie in de wereld van AI. Er is een tool online verschenen en toen weer offline gehaald. Niemand lijkt te weten waar het vandaan komt.

Online05.05.2024

Techmysterie: indrukwekkende AI-tool verschijnt én verdwijnt

Hoe optimaliseer je bedrijfsprocessen voor maximale efficiëntie en concurrentievoordeel?


In de snel veranderende bedrijfswereld van vandaag is efficiëntie niet alleen een voordeel, het is een noodzaak. Bedrijfsprocessen optimaliseren is cruciaal voor elke organisatie die streeft naar verbeterde productiviteit en competitieve superioriteit. Maar wat betekent dit precies?

Technology29.04.2024

Hoe optimaliseer je bedrijfsprocessen voor maximale efficiëntie en concurrentievoordeel?


Verder lezen over Tablet

Gids voor de beste toetsenborden voor pc en tablet die nu op de markt zijn

In de digitale wereld van vandaag kan een kwalitatief toetsenbord het verschil maken tussen een frustrerende en een vloeiende en productieve typervaring. Het toetsenbord blijft namelijk nog steeds een zeer functioneel hulpmiddel, ongeacht het gebruiksgebied.

Gadgets20.05.2024

Gids voor de beste toetsenborden voor pc en tablet die nu op de markt zijn

Een nieuw Apple-event op 7 mei: iPads, iPads, iPads

Apple heeft zijn nieuwe event aangekondigd en het heet ‘Let Loose’. Verwacht geen auto’s of huisrobots, denk wel aan iPads en accessoires. 

Gadgets25.04.2024

Een nieuw Apple-event op 7 mei: iPads, iPads, iPads

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft aangekondigd zijn ecosysteem van producten in Europa te gaan versterken met een midrange tablet genaamd OnePlus Pad Go en een nieuwe kleurstelling voor de OnePlus Watch 2. Beide producten worden officieel uit de doeken gedaan op dinsdag 23 april om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Gadgets17.04.2024

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

Waarom je niet altijd voor een iPad hoeft te kiezen

iPads zijn inmiddels zo’n standaard geworden in de tabletwereld, dat we het vaker een iPad noemen dan een tablet. Ook als het helemaal geen tablet van Apple is. Ze bestaan: non-Apple-tablets, en die zijn lang niet alti...

Gadgets02.04.2024

Waarom je niet altijd voor een iPad hoeft te kiezen

​Inspiratie voor je verlanglijst: 10 luxe techgadgets

Misschien wil je het gewoon een keer voor jezelf kopen als je jezelf wil verwennen, of misschien zet je het op je verlanglijst in de hoop dat iemand die vaak wat luxere cadeautjes koopt er iets mee doet: we hebben tien l...

Gadgets19.10.2023

​Inspiratie voor je verlanglijst: 10 luxe techgadgets

Werken blauw licht-brillen echt tegen hoofdpijn en oogproblemen?

We weten nog steeds niet helemaal zeker welke invloed het staren naar een scherm heeft op onze ogen. Oke, als je te lang staart, dan wordt het vaak al snel erg droog, maar hoe zit het bijvoorbeeld met blauw licht? Op vee...

Gadgets30.08.2023

Werken blauw licht-brillen echt tegen hoofdpijn en oogproblemen?

Alles wat je moet weten over iPad Pro 2024

Apple zal naar verwachting over een paar weken de nieuwe iPhone aankondigen, maar daar zijn we nu even niet mee bezig. Er zijn namelijk allerlei spannende geruchten over de nieuwe iPad Pro naar boven komen borrelen. Of z...

Mobile28.08.2023

Alles wat je moet weten over iPad Pro 2024

​Samsung kondigt nieuwe toestellen aan: Galaxy Z Flip 5 en Fold 5

Samsung ziet graag dat je je telefoon blijft vouwen, het komt namelijk op de proppen met een nieuwe Galaxy Z Flip 5 en Galaxy Z Fold 5. De ene telefoon klapt open als een oester, de ander als een boek en ze bedienen beid...

Mobile26.07.2023

​Samsung kondigt nieuwe toestellen aan: Galaxy Z Flip 5 en Fold 5