Twitter lacht om filmpje van CNN met PornHub banner

Twitter lacht om filmpje van CNN met PornHub banner

Amerikaanse verkiezingen

Vorig artikel Volgend artikel

Hilariteit op Twitter. Je ziet het wel vaker, grappige filmpjes die als een malle op social media worden gedeeld. De afgelopen dagen zijn de Amerikaanse verkiezingen een goed onderwerp om mee aan de gang te gaan.

Je kunt helemaal los gaan op alles wat er voorbij komt rondom de nu al legendarische verkiezingen. Zo verscheen er op Twitter een filmpje met wel een heel pikant randje...

Echt? Nee, nep uiteraard!

Het clipje van 10 seconden ging volledig viraal en is tot nu toe al 6,5 miljoen keer bekeken. Er lijkt een PornHub-banner te verschijnen op het interactieve scherm van CNN-presentator John King.

Het leek even mis te gaan live op televisie. De clip lijkt te laten zien dat politiek commentator John King met presentator Wolf Blitzer in gesprek is. Als King terugkeert naar zijn monitor ziet hij de banner van de pornowebsite. Hij veegt de banner snel weg waarna hij een verontwaardigde blijk werpt naar iemand achter de camera. Maar is het echt gebeurd? Nee, het is nep. Maar vindingrijk en grappig is het misschien toch wel.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...