Handig! Dashboard voor professionals op Instagram

Handig! Dashboard voor professionals op Instagram

Vorig artikel Volgend artikel

Instagram heeft een centrale plek voor ondernemers en influencers. De nieuwe functie brengt alle zakelijke tools van de app in een speciale ruimte samen. De zakelijke tools zijn niet nieuw maar wel dat het bedrijf al zijn zakelijke tools op één plek heeft gecentraliseerd.

wersm-instagram-professional-dashbaord
Professional Dashboard.

Videomakers staan centraal bij Instagram

Het nieuwe dashboard is bedoeld voor iedereen die Instagram professioneel gebruikt en is beschikbaar voor creators en zakelijke accounts. Videomakers kunnen snelkoppelingen zien voor partnerschappen met merkcontent en andere functies voor het genereren van inkomsten, terwijl een restaurant- of winkeleigenaar hun advertenties kan volgen of winkelfuncties kan instellen. Het dashboard toont ook accountanalyses en koppelingen naar tutorials en andere nuttige artikelen.

In 2020 heeft het social media platform al een reeks aan producten gelanceerd om videomakers en bedrijven te helpen hun doelen te bereiken op Instagram, zoals badges, Instagram Shop, Checkout en Branded Content-tools.

Er zijn drie belangrijke kenmerken van Professional Dashboard

1. Houd je prestaties bij: Ontdek inzichten en trends op basis van de prestaties van je account.

2. Laat je bedrijf groeien: Krijg eenvoudig toegang tot tools die je gebruikt om je account efficiënter te beheren, ontdek nieuwe tools waarmee je jouw bedrijf kunt opbouwen en controleer de status en geschiktheid voor het genereren van inkomsten.

3. Blijf geïnformeerd: Leer hoe je het meeste uit Instagram kunt halen door middel van samengestelde educatieve bronnen, waaronder tips, trucs, begeleiding en inspiratie.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...