Social Media02.07.2010

Social Marketing Meetup in Antwerpen een succes


social-marketing-meetup-in-antwerpen-een.jpg
social-marketing-meetup-in-antwerpen-een.jpg

[Arne Hulstein] Afgelopen woensdagavond werd in Antwerpen de Social Marketing Meetup Antwerpen georganiseerd door social mediastrateeg Jean-Paul de Clerck (J-P). In de aanloop bleek al dat het evenement zich in een grote belangstelling mocht verheugen. Uiteindelijk nestelde Antwerpen zich wereldwijd op de vijfde plaats voor het aantal ingeschreven bezoekers.

Het evenement in Hangar 26 was opgezet om een succes te worden. Dat was al duidelijk vanaf de start van de avond toen champagne uitgereikt en vrijwel continue bijgeschonken werd. Al snel liep de ruimte vol met mensen die een passie voor social media delen. Na het welkomstwoord mochten gelukkig de deuren weer open en verlegde het evenement zich vrijwel volledig naar het terras. Daar sprak men oude bekenden en werden nieuwe contacten gelegd.

Tekenend voor de avond was de ontspannen sfeer waarbij netwerken en genieten mooi in balans waren. [Video] Op donderdagochtend waren er dan ook vele bezoekers die via de sites of via Twitter aangaven benieuwd te zijn naar de volgende datum voor een Social Marketing Meetup in Antwerpen. Want als het aan de bezoekers ligt, dan komt die volgende keer er zeker. En dat is de beste graadmeter voor succes.