Social Media11.11.2008

Funkybabes en hunks weer online


funkybabes-en-hunks-weer-online.jpg
funkybabes-en-hunks-weer-online.jpg

De profielensites Funkybabes.nl en Funkyhunks.nl zijn sinds gisterenavond weer bereikbaar. Na een afwezigheid van 3 weken zijn de sites weer online.

Vanwege een d-dos aanval is onze hostingprovider gedwongen geweest om ons af te sluiten als klant. Een heleboel computers hebben tegelijk een aanval uitgevoerd op de servers van Funkybabes/Funkyhunks, waardoor onze servers het niet meer konden verwerken“.

Achter de aanval zitten vermoedelijk dezelfde aanvallers die eerder al GeenStijl platlegden en daarvoor verschillende overheidssites.

Er is sprake van chantage. Funkybabes-oprichter Emanuel Elem: “Ze probeerden ons te chanteren. Wij moesten de scripts van onze sites inleveren of anders zouden ze de boel platleggen.”

In de afgelopen weken zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe hostingprovider. Dat werd Trueserver. Elem: “Mijn dank gaat uit naar die ons onderdak heeft geboden, en naar Matthijs onze server-beheerder die zich dag en nacht heeft ingezet voor Funkybabes/Funkyhunks om de servers te herinstalleren en te herconfigureren.”

Om de getroffen leden tegemoet te komen mogen zij deze week allemaal gebruik maken van het VIP-lidmaatschap. Leden die al VIP-lid zijn krijgen hun VIP-lidmaatschap een week gratis verlengd.

* image via www.fnokd.com

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.