Online24.04.2006

De Tijd vervangt papieren krant op maandag


1145693476tijdnet.jpg
1145693476tijdnet.jpg

De Belgiische De Tijd zal vanaf 8 mei de papieren krant vervangen door de e-mailkrant ‘De Tijd op Maandag On Line’. Deze elektronische krant brengt de lezer op de hoogte van de financieel-economische ontwikkelingen die tijdens het weekend plaatsvonden.

Van de papieren maandagkrant werden in vergelijking met de andere dagen opvallend minder losse exemplaren verkocht. Ook de advertentiesector zou minder geïnteresseerd zijn in de krant op die bepaalde werkdag.

De vraag is wat de uitgever gaat doen bij de volgende onrendabele verschijningsdag . In Nederland is al jarenlang de dinsdagdagkrant een probleem met over het algemeen weinig advertenties waardoor ok de redactionele inhoud magertjes is. We zullen zien.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.