Online02.09.2009

TNT introduceert Digitale Postzegel


tnt-introduceert-digitale-postzegel.jpg
tnt-introduceert-digitale-postzegel.jpg

TNT Post heeft gister de de Digitale Postzegel geïntroduceerd, een online applicatie waarmee thuis of op kantoor postzegels kunnen worden afgedrukt.

De Digitale Postzegel is een efficiënte frankeeroplossing voor iedereen die meer dan 25 poststukken per maand verstuurt.

De voordelen zijn: gemak (altijd de juiste frankeerwaardes in huis én de online applicatie is altijd beschikbaar) en tijdwinst (nooit meer de deur uit om postzegels te kopen).

Marktgroepmanager Rob Paauw van TNT Post: “In het midden- en kleinbedrijf bevinden zich bedrijven die qua postvolume te klein zijn voor een frankeermachine, maar te groot voor het gebruik van losse postzegels. Voor deze groep is de Digitale Postzegel dé frankeeroplossing. We verwachten dat eind dit jaar enkele duizenden ondernemers en over drie jaar een veelvoud daarvan gebruik zal maken van de Digitale Postzegel”.

De Digitale Postzegel werkt eenvoudig. Gebruikers hebben alleen een internetverbinding nodig en, voor het printen, een labelprinter. Op dit moment is de Digitale Postzegel compatible met de DYMO LabelWriter 400, 400 Turbo, Twin Turbo of Duo. Na registratie kan het frankeertegoed opgewaardeerd worden via creditcard of iDEAL. Hierna is de applicatie klaar om op ieder gewenst moment postzegels met exact de juiste frankeerwaarde te printen.