Online06.07.2008

De Tour wacht op niemand


de-tour-wacht-op-niemand.jpg
de-tour-wacht-op-niemand.jpg

De kop is er af. De Tour de France is weer van start. Lijstjes zijn ingevuld, tourspelletjes vinden we gewoon leuker als uitslagen voorspellen tussen Griekenland en Zweden. Nu gaat het er om of je Stijn deVolder, Kim Kirchen of Pascal Gilbert op je lijstje hebt staan. Kies je alleen Andy Schleck of neem je z’n broer, of allebei.

De NOS heeft hebt begrepen, dit weekend complete live uitzendingen van beide etappe’s. Wat is er zo spannend aan een peleton 3 uur kilometers zien maken in een Frans landschap. Ik kan het niet uitleggen maar kijk ondertussen net zo vrolijk naar de herhaling.

Op het internet is het smullen via de schitterende website van diezelfde NOS en die ook mobiel is te volgen. Verder Radio 1 live via internet, het Vlaamse Laatste Nieuws of gewoon bij de bron op de site van de Tour zelf. Echte lieffhebbers hebben het parcours natuurlijk al verkend via Google Maps in Full screen mode.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.