Online12.03.2008

Reed Business wint award digitale sollicitatie-ervaring


reed-business-wint-award-digitale-sollic.jpg
reed-business-wint-award-digitale-sollic.jpg

Reed Business heeft gisteren op het Digitaal-Werven event de prijs in ontvangst genomen voor de beste digitale sollicitatie-ervaring van 2007.

Digitaal-Werven heeft meer dan 100 Nederlandse bedrijven beoordeeld op meer dan 50 criteria.

Hierbij is gekeken naar zowel de inhoud, de functionaliteit als de gebruiksvriendelijkheid van de website, maar ook naar het digitale sollicitatieproces en de afhandeling van de sollicitatie per e-mail.

Uit het onderzoek zijn negen bedrijven genomineerd, waar een vakjury zich over heeft uitgesproken. De jury heeft uit de genomineerden Reed Business tot winnaar uitgeroepen.

De jury stelde dat ‘Reed Business biedt met www.werkenbijreedbusiness.nl een overzichtelijk design met een zeer uitgebreid pakket aan informatie in heldere taal dat goed en makkelijk te vinden is. Tevens geeft Reed Business middels niet standaard video’s goed de sfeer van het bedrijf weer en zijn deze testimonials ook in tekst te lezen. De website is transparant, gebruiksvriendelijk, eerlijk en toch aantrekkelijk’.

De winnaar is gekozen door de jury uit 9 genomineerden. Deze genomineerden zijn vervolgens door een vakjury beoordeeld, waar de winnaar uit is gekozen. De jury bestond uit:

– Ton Rodenburg (ARA m/v)
– Michel Rijnders (HRlog)
– Saskia Buijl (Junglerating)
– Bas Westland (Epeople)
– Gertjan van Laar (Onstuimig)
– Ronald van Schaik (Rhinofly)
– Cindy van der Ven (Student)