Online12.11.2007

Check.me.in reserveert de beste stoel voor je.


1194711158seats.jpg
1194711158seats.jpg

Het online inchecken was een paar jaar geleden dé manier om de rijen bij de incheckbalie te skippen en tegelijkertijd je stoel naar keuze uit te zoeken. Tegenwoordig moet je er snel bij zijn wil je nog een goede stoel krijgen.

Om je te verzekeren van de extra beenruimte bij de nooduitgang, of die plek voorin aan het raam, kan je je nu láten inchecken. Bij Checkmein kun je aangeven welke stoelnummer je wenst (bv. n.a.v. van het advies van Seatguru) of omschrijven wat je wensen zijn . Zodra de online checkin opent, ook al is dit midden in de nacht of wanneer je niet online bent, wordt de door jou begeerde stoel gereserveerd en de boardingpass toegemaild.

Dit gebeurt handmatig, dus mocht je stoel niet meer beschikbaar zijn, dan wordt het beste alternatief uitgezocht. Niet tevreden, geld terug en een gratis checkin. Beschikbaar voor 20 airlines en voor €7,- per gezelschap.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.