Online16.11.2012

Inschrijving voor de Thuiswinkel Awards is geopend!


inschrijving-voor-de-thuiswinkel-awards-.jpg
inschrijving-voor-de-thuiswinkel-awards-.jpg

De inschrijving voor de Thuiswinkel Awards is weer gestart. Wie worden de opvolgers van de beste webwinkel van Nederland in 2012? In maart 2013 weten we het, dan worden weer de  Thuiswinkel Awards uitgereikt tijdens het Thuiswinkel Gala in Huis ter Duijn. 

In 2013 zijn er weer de bekende Awards en voor de nieuwkomers de Beste Startende Webwinkel. Met de sterke opkomst van smartphones en tablets, is de Award voor de Beste Mobiele Webwinkel dé waardering voor innovatieve mobiele toepassingen. Sinds 2012 is er de Cross Border E-commerce Award, voor de bedrijven die de stap over de grens gezet hebben en in meerdere landen actief zijn.

De organisatie heeft voor de komende editie besloten bij het toekennen van de Vakprijzen meer aandacht te geven aan de individuele stappen in het koopproces. Dit betekent dat er bij de Thuiswinkel Awards 2013 gestreden gaat worden om vijf extra Vakprijzen, te weten:

1. Online Marketing Award
2. Product Experience Award
3. Easy Buying Award
4. Fantastic Fulfilment Award
5. Customer Centricity Award

Webshops kunnen meedingen naar één of meerdere van deze vijf Awards en laten zien waarin ze uitblinken. Scoort de webshop naar eigen inzicht goed op alle elementen, dan gaat die op voor de titel Beste Webwinkel van Nederland.

Waardering van de consument is en blijft essentieel voor webwinkeliers. De consument bepaalt ook in 2013 wie de winnaars worden van de Publieksprijzen. Publiekprijzen zijn er in 2013 in twee omzetcategorieën:

1. Webwinkels met een totale jaaromzet tot € 5 miljoen. De webwinkels met de beste rapportcijfers (minimaal 350 consumentbeoordelingen) winnen de Publieksprijzen. De uitreiking van deze prijzen zal plaatsvinden op 7 maart 2013.

2. Webwinkels met een totale jaaromzet groter dan € 5 miljoen dingen in het kader van de Nationale Thuiswinkel Awards 2013 mee voor de Publieksprijzen XL. Waardering van de consument is en blijft essentieel voor webwinkeliers. De consument bepaalt ook in 2013 wie de winnaars worden van de Publieksprijzen.

Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 28 maart 2013 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zullen de winnaars bekend gemaakt worden.