Trump geeft persconferentie en man verwart Georgia met Georgië

Trump geeft persconferentie en man verwart Georgia met Georgië

Amerikaanse verkiezingen

Vorig artikel Volgend artikel

We gaan weer een volgende dag in. De tellen van de stemmen overzees duurt nu al dagen. De tussenstand wat betreft het aantal kiesmannen is nog steeds hetzelfde. Biden staat voor en is er bijna. Trump houdt om 17.30 uur Nederlandse tijd een persconferentie aan in Philadelphia.

Humoristen gaan los op Twitter

Ondertussen blijven de Amerikaanse verkiezingen een goed onderwerp om mee aan de gang te gaan op social media.

Je kunt helemaal los gaan op alles wat er voorbij komt rondom de nu al legendarische verkiezingen. Zo verscheen er op Twitter een filmpje waar Biden en andere democraten dansen op een rap liedje Check het hier:

Tussenstand blijft spannend

De huidige tussenstand (volgens persbureau AP) is 264 kiesmannen voor Biden en 214 voor Trump. Er zijn 270 kiesmannen nodig om president te worden.

Of het nu de vraag is wat er eerder is: een vaccine tegen Covid-19 of Biden die 270 kiesmannen heeft of een man is die de staat Georgia verwart met het land Georgië. Op Twitter kom je de grappigste dingen tegen. De leukste tweetjes van vandaag zie je hier:

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...