Nieuws25.08.2016

Internetproblemen? Schuld van het weer!


Ziggo's eindversterkerkastjes te warm

Als je internet of TV tegenstribbelt, zeker in Ziggo-gebied, dan mag je bij deze de schuld geven aan het weer. Ziggo meldt namelijk via 1Limburg dat de eindversterker-kasten die overal staan te warm worden en dat de electronica die er in zit daardoor wel eens problemen zou kunnen krijgen. En hoewel Ziggo natuurlijk veel klanten heeft in Limburg zijn de eindversterkers overal in Nederland te vinden en erger nog: maken andere providers er ook gebruik van.

Bijkomend probleem is dat er heel veel van die kastjes in straten staan, dat ze bij Ziggo niet kunnen zien welke er kaduuk is zonder een monteur langs te sturen én dat er vrij veel van die kastjes gekoeld en/of gemaakt moeten worden, dus als het mis is gegaan in jouw buurt zou het wel eens lang kunnen duren voordat de service weer up and running is. Dus als je router niet in fik staat en het internet toch moeilijk doet: even Ziggo bellen.

[Afbeelding © gustavofrazao – Fotolia]

Patrick Smeets

Game-enthousiast, tech blogger en presentator. Was ooit rockster. Local celebrity in Limburg maar ziet graag veel van de wereld. Er zijn niet genoeg kattenGIFjes in de wereld.