Nieuws08.03.2018

De DutchCowboys Daily van 8 maart 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 8 maart 2018.

Een exclusieve Limited Edition Gear S3 en Gear Sport

Smartwatches zijn zoveel meer dan een gadget, vindt Samsung. Daarom bundelt Samsung de krachten met PDA Group, een toonaangevende distributeur op het gebied van horloges en sieraden van bekende merken zoals Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. Als aftrap van de samenwerking lanceren Samsung en PDA Group binnenkort een ‘Limited Edition’ van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport. Deze speciale uitgaven van de populaire smartwatches van Samsung kenmerken zich door een exclusieve stalen band. En zijn vanaf Q2 dit jaar verkrijgbaar.

Gear S3 Classic Blokje
Gear S3 Classic Blokje

Santa Clarita Diet trailer seizoen 2

De perfecte familie bestaat niet. Santa Clarita Diet is op 23 maart terug op Netflix met het tweede seizoen.

Voel de lente

Je voelt het ook hè? Na de vreselijke kou van vorige week lonkt nu de lente. We willen het, we voelen het, het is er bijna! Dit weekend wordt het – als alles goed gaat – echt lekker buiten, met een temperatuur die zaterdag tot wel 17 graden kan gaan! Het gaat helaas wel bijna zo goed als zeker regenen, maar dan nog! Met dat soort temperaturen komen we zelfs daar overheen.

Speedcube

Als je dacht dat mensen goed waren in het oplossen van een Rubiks kubus heb je duidelijk nog niet gezien hoe snel een machine dat kan. Twee jongens hebben namelijk zelf een machine gebouwd van wat onderdelen die ze nog hadden en een paar dingen van eBay. Na wat programmeren en testen hebben ze zo een machine die binnen 0,38 seconden de kubus kan klaren. Is dat een record? Nogal ja: het vorige snelheidsrecord stond op 0,63 seconden. Leuk technisch verhaal, meer vooral indrukwekkend om te zien. Zelfs de slow-mo is sneller dan de meeste mensen!

IJsland nodigt de wereld uit om te delen in hun vreugde

Met nog 100 dagen te gaan tot hun allereerste Wereldbeker-wedstrijd op 16 juni, is het feest in IJsland van start gegaan met een speciale boodschap van de president en de First Lady. Ze hebben de rest van de wereld uitgenodigd om deel uit te maken van de opwinding en anticipatie in het land door lid te worden van Team Iceland, een digitale hub voor supporters van IJsland die is ontworpen om alle IJslandse dingen te vieren.

De wereldbekerdeelname van IJsland is een ongekend fenomeen. Met een bevolking van slechts 340.000 is IJsland verreweg de kleinste natie ooit die zich voor het toernooi wist te plaatsen. Het op een na kleinste land dat zich dit jaar gekwalificeerd heeft, is Uruguay, met 3,4 miljoen mensen.

Arrow’s Laurel Lance ook aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

Over 3 weken vindt de 5de editie van Heroes Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs en vandaag kondigt de organisatie de komst van Special Guest Katie Cassidy aan.

De Amerikaanse actrice is bekend van haar rol als Laurel Lance in de DC-Comics tv-serie Arrow, maar speelde ook in Supernatural, Gossip Girl en Melrose Place. Naast actrice is Katie ook model en zangeres.

Cassidy zal zowel op zaterdag 31 maart als op zondag 1 april aanwezig zijn op het evenement. Tickets halen doe je hier.

1520508036_Katie__Cassidy__1_
1520508036_Katie__Cassidy__1_