Nieuws06.02.2018

De Dutchcowboys Daily van 6 februari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 6 februari 2018.

Ronald Koeman nu officieel bondscoach Oranje

Na het debacle van Danny Blind en het mislopen van het EK 2016 en WK 2018 is het nu aan Ronald Koeman om van het Nederlands Elftal weer een goed geoliede machine te maken. Na de verloren WK finale in 2010 en de derde plaats op het WK in 2014 is het Oranje legioen klaar om weer eens te juichen.

Everything Sucks! | Officiële trailer

Je kunt de middelbare school niet fastforwarden. Keer terug naar 1996 met Everything Sucks!, vanaf 16 februari op Netflix.

Wololo: Age of Empires: Definitive Edition komt eraan

Vanaf 20 februari is het voor gebruikers van Windows 10 mogelijk om Age of Empires: Definitive Edition te gaan spelen. Dat js de dag dat de bijna legendarische game beschikbaar komt in de Microsoft Store.

Deze real-time strategy game lanceerde 20 jaar gelende en keert nu terug voor Windows 10 pc’s. Alle officieel uitgebrachte content zal beschikbaar komen met een gemoderniseerde gameplay, nieuwe visuals en uiteraard ook veel nieuwe features.

Samsung lanceert ‘The Wall Professional’

Op ISE 2018 presenteert Samsung The Wall Professional. Dit MicroLED display voor indoor-gebruik is standaard 146 inch groot, maar dankzij zijn modulair systeem eenvoudig uit te breiden naar een scherm van tientallen meters. Daarbij blijven helderheid en contrast van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een eersteklas kijkervaring, onafhankelijk van de grootte van The Wall Professional. Deze displayinnovatie is een van de publiekstrekkers op de futuristische Samsungstand (4-S100) op ISE in Amsterdam.

SamsungISE-THE WALL PROFESSIONAL
SamsungISE-THE WALL PROFESSIONAL

OnePlus 5T kleurt Lava Red

OnePlus kondigt een nieuwe limited edition aan van hun nieuwste smartphone: de OnePlus 5T Lava Red. Een opvallende verschijning met een warme rode kleur, waarbij aan alle details is gedacht, bijvoorbeeld de vingerafdrukscanner met een rood-keramische kleur. De OnePlus 5T Lava Red is precies op tijd voor Valentijnsdag verkrijgbaar, vanaf vandaag om precies te zijn, via OnePlus.net.