Nieuws27.02.2018

De Dutchcowboys Daily van 27 februari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 27 februari 2018.

2,5 uur Avengers: Infinity War

Het is voor fans van Marvel nog 2 maanden wachten tot ze Avengers: Infinity War te zien krijgen in de bioscoop, maar goed nieuws. De film duurt waarschijnlijk 2 uur en 30 minuten en is daarmee tevens de langst film in het Marvel Cinematic Universe. genoeg tijd dus om alle 67 verschillende karakters in beeld te krijgen.

Avengers: Infinity War – deel 1 is vanaf eind april i de bios. Deel 2 volgt ergens in 2019.

<i><a href=\

Barney gaat vloggen

Raymond van Barneveld, de man die ervoor zorgde dat Nederland in ban kwam van het darten, gaat nu vloggen. Barney zoals we hem natuurlijk kennen heeft een eigen YouTube kanaal aangemaakt en uiteraard hoort daar ook een trailer bij.

“Follow me on my journey with exclusive behind the scenes access and special features along the way with some of my friends and competitors.”

Hoogvliet breidt thuisbezorging flink uit

Supermarkt Hoogvliet gaat in 2018 verder met de uitrol van thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in haar marktgebied. Per 1 maart worden de eerste regio’s toegevoegd aan het thuisbezorggebied: Hazerswoude-Rijndijk en omgeving, Gouda, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Reeuwijk. Online bestellen kan via de website van Hoogvliet of met de handige app.

E-commerce heeft een belangrijke plaats binnen de strategie van Hoogvliet. De consument moet altijd bij Hoogvliet terecht kunnen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. De klant kan boodschappen doen zoals zij dat wenst: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen.

Hoogvliet-thuisbezorgen-1_klein
Hoogvliet-thuisbezorgen-1_klein

Trailer: The Looming Tower

Vanaf aanstaande donderdag 1 maart is de nieuwe dramaserie The Looming Tower exclusief via Prime Video in Nederland beschikbaar.

De tiendelige serie met in de hoofdrollen Emmy Award winnaar Jeff Daniels (The Martian, The Newsroom) en Golden Globe, Emmy en Screen Actors Guild Award winnaar Alec Baldwin (30 Rock, The Departed) is gebaseerd op het gelijknamige, met een Pulitzer Price bekroonde boek van Lawrence Wright.

The Looming Tower kijkt terug op de groeiende dreiging van Osama Bin Laden en Al-Qaida en werpt een controversiële blik op hoe de rivaliteit tussen de CIA en de FBI mogelijk onbedoeld de weg vrij maakte voor de aanslagen op 11 september 2001 en de Irakoorlog.

Crisis on the Planet of the Apes VR

De eerste teaser trailer van Crisis on the Planet of the Apes VR. Een virtual reality game die op 3 april 2018 beschikbaar komt op de PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive.