Nieuws21.02.2018

De Dutchcowboys Daily van 21 februari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 21 februari 2018.

Lost in Space vanaf 13 april op Netflix

De familie Robinson, die deel uitmaakt van een hooggekwalificeerde missie om een nieuwe kolonie in de ruimte op te richten, wordt onverwachts uit haar baan weggetrokken waardoor ze zich moeten laten neerstorten op een verloren planeet. Lost in Space zal op 13 april 2018 in première gaan op Netflix.

Bosch gaat investeren in Ultimaker 3 Extended 3D-printers

Ultimaker, marktleider in desktop 3D-printing, kondigt aan dat Robert Bosch GmbH, de wereldwijde leverancier van technologie en services uit Duitsland, gaat investeren in Ultimaker 3 Extended 3D-printers. Na het vergelijken van verschillende desktop 3D-printers is de keuze gevallen op Ultimaker als meest betrouwbare, gebruiksvriendelijke en professionele 3D-printer.

De 3D-printers worden op verschillende locaties ter wereld gebruikt voor het printen van prototypes, tooling, mallen en klemmen. Met deze investering wil Bosch haar innovatie een boost geven en de productie- en designkosten omlaag brengen.

ultimaker
ultimaker

Diablo 3 komt naar de Nintendo Switch

Blizzard, bekend van ondermeer World of Warcraft, Heartstone en Starcraft werkt momenteel aan een Nintendo Switch-versie van Diablo 3. Zo heeft Marcus Sellards naar buiten gebracht. Bronnen noemt hij niet, dus het is nog even wachten op de definitieve bevestiging van Blizzard zelf.

Jorg Ruis: de best geklede ondernemer van 2018

Jorg Ruis mag zich best geklede ondernemer van 2018 noemen, een award die in het leven is geroepen door personal shoppingservice House of Einstein. Een vakjury bestaande uit 5 experts uit de mediawereld, koos unaniem voor de man die Messagebird verliet om zijn eigen passie te volgen: het neerzetten van te gekke bedrijfsculturen.

No guts no glory. Dat moet Jorg Ruis denken als hij voor zijn kast staat. Een ondernemer met een veelzijdige stijl die zich kleedt met lef. Dat is de conclusie van de jury, bestaande uit Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote), Leanne Hermans (Linda. Digitaal en Het Bureau), Remy Gieling (hoofdredacteur Sprout), Frank van der Lende (radio-DJ 3FM en modeblogger) en Reynaldo Caacbay (business developer bij The Next Web).

<i>Fotocredits \u00a9 Jesaja Hizkia.</i>
Fotocredits © Jesaja Hizkia.

Hoogste skybar van Nederland opent haar deuren in Den Haag

The Penthouse is geopend! Het is de hoogste skybar van Nederland en is gevestigd op de 42e verdieping van de Haagse Toren. Denk alvast even na over het uitzicht dat je hier kunt beleven. Je kunt namelijk (als het helder is) tot 45 kilometer ver kijken en Rotterdam zien liggen.

sky-bar-den-haag
sky-bar-den-haag