Nieuws16.02.2018

De Dutchcowboys Daily van 16 februari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 16 februari 2018.

Aankondiging The Innocents op Netflix

June en haar vriend Harry gaan op reis om zo hun leven te ontvluchten en een nieuw begin te maken. Dat was de bedoeling tenminste. Ze merken al gauw dat niets is wat het lijkt. En deze wereld overleef je alleen door je aan te passen. Binnenkort op Netflix.

What you see… is not what you see.

Heel Nederland verliefd op Esmee Visser

Another day, another gold medal. Vandaag heeft schaatsster Esmee Visser op de 5.000 meter bij de vrouwen voor een enorme stunt gezorgd door een gouden plak te veroveren. De jonge Esmee troefde daarmee topfavoriet Martina Sablikova af.

Leonardo DiCaprio roept op tot gezamenlijke aanpak behoud van de aarde

Acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio sprak deze week als hoofdgast op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij, namens de door hem in 1998 opgerichte Leonardo DiCaprio Foundation (LDF).

In zijn speech sprak hij zijn zorg uit over de onomkeerbare effecten die hebzucht en onverschilligheid hebben op onze planeet. Dit besef leidde tot de oprichting van zijn foundation, waarmee hij wil werken aan een oplossing om het tij te keren en zoveel mogelijk mensen hiertoe in beweging te krijgen.

DiCaprio: “Als we meer vernieuwers hebben als de Postcode Loterij, die zorgen voor veel geld waarmee we een echt, tastbaar verschil kunnen maken, dan hebben we een kans dat we het tij nog kunnen keren en deze prachtige planeet kunnen beschermen.

<i>Fotocredits: Roy Beusker Fotografie</i>
Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Katja Schuurman en Pepijn Lanen nieuwe stemmen cultshow Takeshi’s Castle

De koning van de gameshows, Takeshi’s Castle, keert na bijna een decennium terug op Comedy Central. Dit keer vanuit Thailand, met 100 nieuwe deelnemers die via absurde hindernissen het kasteel van Generaal Takeshi moeten bestormen en twee kersverse voice-overs: Katja Schuurman en Pepijn Lanen (a.k.a. Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig).

Verwacht rondslingerende ballen, ongelukkige valpartijen, snoekduiken in de blubber en gemaskerde demomen die de deelnemers opjagen en het spel nog iets zwaarder maken.

Takeshi’s Castle is vanaf 22 maart iedere donderdag om 22.00 uur met een nieuwe dubbele aflevering te zien op Comedy Central.

TakeshisCastle
TakeshisCastle

Far Cry 5 unboxing! Geniaal

Geen ordinary unboxing video, dit is er een die blijft hangen. We zien Hope County Shopping Channel dat gepresenteerd wordt door Terry & Jane. Vandaag hebben ze het over de (Far Cry 5) Hope County, MT Edition. Kudos Ubisoft.