Nieuws09.05.2016

De DC Daily van 9 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 9 mei 2016.

Mars en Snickers komen met gezonde variant

De nieuwe repen smaken bijna hetzelfde als de reguliere repen alleen bevatten minder calorieën. De proteine-repen bevatten 200 calorieën, een Mars 267 en een Snickers 301. Daarnaast bevatten de nieuwe repen meer eiwitten. Dit helpt bij de opbouw en het herstel van de spieren. De speciale proteïne-repen zijn geschikt als pre-workout snack en verkrijgbaar via Amazon. Lees hier meer over de nieuwe repen.

Twitter is het niet eens met ‘Studio Voetbal’

Zondagavond op NPO 1 schakelen voetballiefhebbers over naar NOS Studio Voetbal. Om daar enkele experts inhoudelijk te horen over het voetbal in en rondom Nederland.

Maar nadat PSV gisteren kampioen werd, werd er voornamelijk over verliezer Ajax gesproken. Iets dat heel twitterend Nederland flink tegen de borst stuitte.

Deze jongen playbackte 5 jaar lang hetzelfde liedje

Sam Reid deed er vijf jaar over om dit filmpje te maken. Hij playbackte iedere dag het nummer My Life in Technicolor van Coldplay en hij maakte er iedere dag een foto van. Het resultaat kun je hier bekijken.

my-life-in-technicolor-playbacken
my-life-in-technicolor-playbacken

Concerten in virtual reality

Live Nation heeft een deal gesloten met virtualrealitybedrijf NextVR om concerten in VR uit te zenden. Er zullen verschillende soorten concerten worden uitgezonden, van festivals tot intieme concerten. In eerste instantie zal het gratis zijn, maar als er veel vraag is, zal er betaald moeten gaan worden.

<em>Afbeelding \u00a9 carballo - Fotolia<\/em>
Afbeelding © carballo - Fotolia

Supermarkt PLUS gaat frisdranken categoriseren op calorieën

Voortaan staan er bij iedere frisdrank in de schappen van PLUS kleuren, die aangeven hoeveel calorieën er in een bepaalde frisdrank zit. Blauw is de beste keus (0-10 kcal per 250ml), daarna volgt geel (11-67,5 kcal) en oranje (meer dan 67,5 kcl). Hoe minder calorieën, hoe beter het drankje.

frisdrank
frisdrank

Stormtroopers doen geinige auditie bij Britain’s Got Talent

Zes dansers verkleed als Stormtroopers hebben een super geinige auditie gedaan tijdens Britain’s Got Talent. Volgens Simon Cowell hadden ze ’the force’. Er komen een heleboel herkenbare danspasjes voorbij, zoals All the Single Ladies van Beyoncé en Gagnam Style van PSY. Hilarisch!