Nieuws09.12.2015

De DC Daily van 9 december 2015


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 9 december 2015.

Facebook in 2015

Facebook heeft de meest besproken onderwerpen van het afgelopen jaar bekend gemaakt. Via de speciale website is dat uitgebreid terug te zien. Maar ze hebben het eveneens samengevat in onderstaande video!

TIME Person of the Year: Angela Merkel

Na 29 jaar heeft TIME magazine weer een vrouw verkozen als Persoon van het jaar: De Duitse Bondskanselier Angela Merkel. Ze versloeg een controversiële lijst van mensen die opgenomen waren, waaronder: Donald Trump, ISIS leider Abu Bakr al-Baghdadi, de Russische president Vladimir Poetin en Uber CEO Travis Kalanick.

TIME prees Merkel als een krachtig leider die dit jaar met de Europese Unie werd geconfronteerd met drie grote uitdagingen: de Griekse schuldencrisis, de vluchteling crisis en een nieuwe golf van terrorisme.

Deezer integreert met Apple CarPlay

Deezer kondigde vandaag een nieuwe integratie aan met Apple CarPlay. Via de speciale app, die zichtbaar is op het ingebouwde dashboard, hebben Deezer Premium+ en Deezer Elite abonnees nu in de auto toegang tot de 35 miljoen nummers uit de Deezer catalogus.

Met CarPlay kan je slimmer en veiliger gebruikmaken van je iPhone in de auto. Op een veilige manier kan je navigeren, telefoneren, berichten ontvangen en versturen en naar muziek luisteren. Alles verschijnt op het dashboard in de auto.

deezer
deezer

Babyfoto gaat viral!

De 33-jarige Lene Hansen is onlangs bevallen van haar vierde kindje. De bijzondere babyfoto die gemaakt is, gaat nu enorm viral. Maar waarom eigenlijk? Zie jij het? Lees het hele artikel hier.

babyfoto
babyfoto

Maart 2016: Apple Watch 2 en iPhone 6c

Apple is een event aan het plannen voor maart 2016, zo blijkt uit een nieuw rapport van 9to5Mac. De verwachting is dat Apple op dat event een nieuwe Apple Watch en een nieuwe iPhone 6c aan zal kondigen.

De Apple Watch 2 komt mogelijk met een camera. De iPhone 6c komt vermoedelijk met een 4-inch scherm. Het hele rapport van 9to5Mac lees je hier.

tim-cook-wwdc
tim-cook-wwdc

Zo zien Ferrari’s eruit in het jaar 2040!

Als onderdeel van Top Design School Challenge Ferrari’s hebben meer dan vijftig scholen wereldwijd ontwerpen ingediend hoe Ferrari’s eruit zouden gaan zien in het jaar 2040. Lees het hele artikel op StyleCowboys!

ferrari-design-school-challenge-2015-1
ferrari-design-school-challenge-2015-1