Nieuws08.05.2017

De DC Daily van 8 mei 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 8 mei 2017.

6-delige documentaire over DJ Armin van Buuren

Vanaf vandaag is de 6-delige documentaire “Armin van Buuren is Mr. Perfect”, geproduceerd door Corrino, dagelijks te zien op RTL 4. In dit persoonlijke portret zien we het leven van de wereldberoemde dj. Van de eerste 8mm opnamen bij zijn ouders tot aan de vooravond van het grootste optreden van zijn leven.

Deze docu zal dagelijks uitgezonden worden om 00.10 uur op RTL 4 en is te zien t/m vrijdag 12 mei. Gevolgd door de grande finale “The Best of Armin Only Live vanuit de Amsterdam Arena” op zaterdag 13 mei om 21:30 uur.

armin-van-buuren
armin-van-buuren

Nieuwe trailer IT

De eerste officiële teaser trailer van IT kregen we in maart al te zien. Er is nu een nieuwe trailer beschikbaar van de film die is gebaseerd op het gelijknamige boek en bestseller van Stephen King. Vanaf 7 september in de bios! Het publiek tijdens de MTV Movie & TV Awards kreeg de trailer voor het eerst te zien.

Meer dan 2.000.000.000.000 bestanden op Google Drive

Google Drive heeft vorige maand een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De opslagdienst van Google heeft inmiddels meer dan 2 biljoen bestanden (o.a. foto’s, video’s en documenten) opgeslagen.

drive
drive

Nederland is de tweede avocado-importeur ter wereld

Nederland importeerde in 2016 voor een recordbedrag van 433 miljoen euro aan avocado’s. Daarmee zijn we na de VS de grootste avocado-importeur ter wereld.

avocado
avocado

Laatste trailer Wonder Woman

In deze laatste trailer, voordat de film vanaf 15 juni in de bios te zien is, zien we wat meer over de tegenstanders van Gal Gadot.