Nieuws06.09.2016

De DC Daily van 6 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 6 september 2016.

Narcos seizoen 3 in 2017

Goed nieuws voor de Narcos liefhebbers: Narcos seizoen 3 komt uit in 2017! Vorige week kwam seizoen 2 op Netflix. Degenen die alles al hebben afgekeken, hebben dus weer iets om naar uit te kijken!

Entertainment Weekly weet te melden dat er ook een vierde seizoen aan zit te komen.

Apple Music meer dan 10 miljoen keer gedownload op Android

De Android-app van Apple Music is meer dan 10 miljoen keer gedownload. Dat blijkt uit de statistieken van appwinkel Google Play. Het duurde ongeveer 10 maanden voordat deze mijlpaal bereikt werd. Volgens Apple heeft zijn muziekstreamingdienst 15 miljoen betalende gebruikers, maar het is niet duidelijk hoeveel van hen een Android-apparaat bezitten.

applemusic
applemusic

90 dagen zonder extra kosten internetten in het buitenland

Vakantiegangers moeten volgend jaar ten minste dertig dagen achter elkaar en negentig dagen per jaar in de EU tegen dezelfde kosten als thuis kunnen internetten. De limiet van negentig dagen is bedoeld om misbruik te voorkomen. Hiermee moet bijvoorbeeld worden voorkomen dat gebruikers niet uit een buurland een goedkopere simkaart halen. Op 15 juni 2017 worden de roamingkosten afgeschaft, zoals al eerder was besloten.

Internetten in het buitenland
Internetten in het buitenland

150 miljoen om nog een keer James Bond te spelen

Het is nog steeds de vraag wie de nieuwe James Bond zal worden, want één ding is zeker en dat is dat de houdbaarheidsdatum van Daniel Craig dichterbij komt. Namen als Damian Lewis, Tom Hardy, Tom Hiddleston en Idris Elba doen de ronde als opvolgers. En die laatste zou qua uiterlijk wel de meest opvallende Bond zijn.

Geruchten gaan nu dat Daniel Craig een slordige 150 miljoen dollar aangeboden zou hebben gekregen als hij nog een keer in de huid van 007 zou kruipen. Of Craig dat doet is nog maar de vraag, want voor het geld hoeft de 48-jarige acteur het niet te doen.

Speelt Daniel Craig n\u00f3g een keer James Bond?
Speelt Daniel Craig nóg een keer James Bond?

Trailer: Max Steel

Weer een nieuwe superhelden film. Tiener Max McGrath maakt in onderstaande trailer kennis met zijn buitenaards maatje Steel, die de hele wereld op zijn kop zet.

Eerste Albert Heijn to go op tankstation geopend

In maart dit jaar kondigde Albert Heijn het al aan, maar vandaag was het zo ver: de supermarkt heeft de eerste AH to go-winkel geopend bij een BP-tankstation in Nieuwerkerk aan den IJssel. De komende maanden zullen er nog vijf vestigingen openen in Oostzaan, Rijswijk, Amsterdam, Nieuwegein en Deventer.