Nieuws06.02.2017

De DC Daily van 6 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 6 februari 2017.

Overnachten in een skybox bij FC Groningen

Altijd al een keer willen overnachten in een voetbalstadion? Dat kan nu, want in het stadion van FC Groningen is skybox ingericht als comfortabele woon- en slaapkamer.

Via Airbnb kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een unieke overnachting van 4 op 5 maart (in aanloop naar de clash FC Groningen tegen Ajax). Deze skybox is hiermee het eerste Nederlandse stadion die als overnachtingsplek via Airbnb beschikbaar is.

essentskybox
essentskybox

TomTom wint iF design award voor de Adventurer

TomTom heeft voor sporthorloge Adventurer een design award gewonnen. Met het GPS-horloge kun je verschillende outdoor-activiteiten tracken. De sporthorloges van TomTom doen het goed bij sporters. Ze zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar zien er ook fraai uit. Een dergelijke design award is dan ook meer dan verdiend.

TomTom Adventurer
TomTom Adventurer

Epic familiefoto: 500 afstammelingen van één man

Het lijkt een foto van een uit de kluiten gewassen familie, maar wat deze zo bijzonder maakt is dat deze mensen allemaal afstammen van één man: meneer Ren. De kwamen samen in Shengzhou om deze foto te maken, maar de kans is best groot dat ze zich eerst aan elkaar moesten voorstellen. Want namen van 499 familieleden onthouden, dat is een flinke klus.

Gaga Bowl

Gisternacht was het weer tijd voor de Super Bowl, oftewel het rare sportevenement dat voor en na het mini-concert van Lady Gaga was gepland. Als de sport je verder worst is en je zelfs niet enthousiast wordt van de waanzinnige commercials die er traditioneel omheen worden bedacht kun je ook gewoon het optreden bekijken. Daar draait het allemaal om toch?

lady-gaga-optreden
lady-gaga-optreden

Fate of the Furious

We blijven even bij de Super Bowl, want het is ook een heel geschikt moment om wat nieuwe filmtrailers te laten zien en Fate of the Furious ziet er weer ouderwets spectaculair uit in deze nieuwe trailer. Overal ontploffingen, gecrashte auto’s en niet te vergeten Charlize Theron!

(De 3 minuten durende official trailer zie je hier.)