Nieuws05.04.2016

De DC Daily van 5 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 5 april 2016.

Energiemaatschappij stapt in telecom

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wil de telecommarkt opschudden door als eerste energiemaatschappij naast elektriciteit en gas ook internet, televisie en telefonie te gaan leveren aan haar klanten.

HP Notebook met een prijskaartje

Vandaag presenteerde HP op de New York Times International Luxury Conference in Versailles twee zeer exclusieve notebooks. In samenwerking met designers Jess Hannah en de Nederlander Tord Boontje heeft HP twee limited edition notebooks uitgebracht die pure luxe uitstralen dankzij unieke patronen en het gebruik van exclusieve materialen zoals diamant en 18-karaats goud.

hp-gold
hp-gold

Jon Snow aan de leugendetector

Oke we kunnen weinig waarde hangen aan deze “leugendetector test” die Kit HaringtonJon Snow heeft doorstaan. Hij kreeg een aantal vragen over Game of Thrones tijdens zijn verschijning in de Jonathan Ross Show. Maar het is wel gewoon een leuk fragment om even te bekijken!

Ellie Lust heeft een tweelingzus

Wisten jullie al dat onze favoriete politiewoordvoerder een tweelingzus heeft? Marja Lust, ‘het zusje van’, werkt heel toevallig ook bij de politie in Amsterdam. Ze werkt daar als recherchekundige.

de zusjes lust
de zusjes lust
ellie en marja lust
ellie en marja lust

Zullen we een spelletje doen?

In het nieuwe SBS6-programma ‘Zullen we een spelletje doen?‘ trekken Nick en Simon alles uit de kast om elkaar te verslaan tijdens een spannende spelletjesstrijd.

zullenwe-spelletjedoen
zullenwe-spelletjedoen

Two Roads Ep. 1

Voor dit nieuwe concept van GoPro, genaamd Two Roads, zien we in de eerste aflevering Allison Stokke, polsstokhoogspringster, aan het woord.

She shows us the importance of being authentic to your passions and why embracing your life’s path is the only way to move forward.