Nieuws31.08.2016

De DC Daily van 31 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 31 augustus 2016.

‘Netflix & Chill’ wordt horror film

De term ‘Netflix and chill’ is online bekend als internet slang voor iemand bij je thuis uitnodigen met seksuele bedoelingen. Maar nu maakt de populaire meme en hashtag de stap naar het grote scherm.

“Ik hoop met Netflix & Chill een absurde horrorkomedie te maken die een beetje onze overdreven media consumptie op de hak zet, en die vooral bloederig genoeg is om Dick Maas trots te maken,” aldus regisseur Michael Middelkoop

Apple levert mogelijk toch een 3.5mm headset adapter bij de iPhone 7

Vandaag is in China een foto opgedoken waarop te zien zou zijn wat er allemaal in de doos van, in dit geval, de 256GB iPhone 7 meegeleverd wordt. Daarop staat ook een 3.5mm naar Lighning adapter. Als het klopt, dan is dat goed nieuws voor alle toekomstige kopers van een iPhone 7 die hun eigen headsets niet willen vervangen.

iphone7plus-dummy-1440-2
iphone7plus-dummy-1440-2

Klikken zonder geluid: Logitech introduceert eerste Silent-muizen

Logitech introduceert de M330 Silent Plus en de M220 Silent. Wat er zo speciaal is aan deze muizen? Ze maken geen geluid als je klikt.

Andy Hoekstra, Country Manager Benelux bij Logitech, hierover: “We leven in een sociale wereld, maar soms is stilte echt goud waard. Dat is de reden waarom we de M330 Silent Plus en de M220 Silent-muizen hebben ontwikkeld. Onze ingenieurs hebben de geluidsbronnen van een computermuis bestudeerd en manieren gecreëerd om het aantal decibels te verminderen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Vanaf oktober beschikbaar!

silent
silent

Nominaties Gouden Kalveren: ‘Publieke Werken’ is favoriet

Op 30 september worden de Gouden Kalveren uitgereikt en de film Publieke Werken is favoriet met maar liefst tien nominaties in negen categorieën. In de categorie ‘beste acteur’ krijgt de film twee nominaties; Gijs Scholten van Aschat en Jacob Derwig moeten strijden om de titel. In de categorie ‘beste actrice’ is Rifka Lodeizen genomineerd. Bekijk hieronder de trailer van de film!

Stranger Things 2 komt in 2017

Goed nieuws voor de Stranger Things-liefhebbers: er komt een tweede seizoen op Netflix! Op de redactie heeft ongeveer iedereen de serie gezien, dus wij kunnen niet wachten!

Must see video van de dag: American Ninja Warrior Nation

Dit is even een must see video die je vandaag moet zien! Check hoe Jessie Graff als een ninja over het parcours beweegt in American Ninja Warrior Nation. Bizar! Het lijkt alsof het haar totaal geen moeite kost. De video is gisteren geüpload op Facebook en is inmiddels al meer dan 50 miljoen keer bekeken. Check de video hieronder!