Nieuws28.10.2016

De DC Daily van 28 oktober 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 28 oktober 2016.

Bears vs Babies

De makers van Exploding Kittens, nog altijd een van de populairste Kickstarter-projecten ooit, komen weer met een nieuw kaartspel.

Bears vs Babies is a card game where you build handsome, incredible monsters who go to war with horrible, awful babies.

Met nog 20 dagen te gaan zijn er inmiddels al meer dan 45.000 backers en is het gestelde doel van $10.000 alweer ruimschoots overschreden: $1.7 miljoen.

De 13 meest nutteloze dingen ooit gemaakt

Als mens hebben we een lange weg afgelegd om het punt te bereiken waar we nu zijn. Maar soms vragen we ons af of we daadwerkelijk nu zo slim zijn geworden door de evolutie die we hebben meegemaakt. Zeker als je deze foto’s hebt gezien waarbij je alleen maar kunt denken: hoe dan?

nutteloze-dingen
nutteloze-dingen

How not to Wingsuit

Vreselijk cool allemaal, die Wingsuit-videos, zo lang het goed gaat. Maar de reden dat ‘normale’ mensen voor geen geld zo’n pak aantrekken en van bergen beginnen te springen kun je zien aan het einde van het onderstaande filmpje. De vlieger in kwestie heeft het overleefd, maar wel maar net en doet voorlopig al zijn video’s liggend. Vanuit het ziekenhuis.

James Corden komt met Halloween versie van ‘Pony’

Het zal je vast niet verbazen maar James Corden heeft samen met Niall Horan (One Direction) een nieuwe versie van het lied ‘Pony’ gemaakt. Een Halloween versie natuurlijk.

Walibi opent nieuwe achtbaan

In 2019 wordt er een nieuwe achtbaan geopend in Walibi. De directeur van het park zegt: “Het wordt een achtbaan die je nog niet in Europa tegenkomt.” Om wat voor achtbaan het gaat is nog niet bekend. Hij is in ieder geval bedoeld voor tieners en jongvolwassenen.

achtbaan-walibi
achtbaan-walibi

Wie is de Mol-kandidaten kijken eerste aflevering

We kunnen allemaal niet wachten totdat Wie is de Mol weer begint! Art Rooijakkers liet via een tweet weten dat hij samen met de Wie is de Mol-kandidaten de eerste aflevering al heeft terug gekeken. Spannend! Wil je weten wie een aantal van de kandidaten zijn? Lees dan de volgende blogpost over Wie is de Mol 2017.