Nieuws27.07.2016

De DC Daily van 27 juli 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 27 juli 2016.

Slecht kwartaal voor Nintendo

Nintendo heeft een slecht kwartaal gedraaid met een nettoverlies van 24,5 miljard yen (210 miljoen euro). De verkopen van Nintendo-hardware liepen flink terug. Nintendo kreeg natuurlijk veel lof dankzij het succes van Pokémon Go, maar Nintendo waarschuwde al eerder dat uit deze game geen grote impuls voor de omzet van Nintendo werd verwacht.

SI_GenericNintendo
SI_GenericNintendo

Vuurvliegjes zorgen voor magische beelden in Japan

Een paar weken per jaar in de zomer zorgen vuurvliegjes voor magische beelden in de bossen van Japan. Een fenomeen dat ieder jaar weer fotografen aantrekt die dit spektakel willen vastleggen. En hoe! Bekijk alle foto’s hier!

vuurvliegjes-japan-1
vuurvliegjes-japan-1

Carpool Karaoke wordt een los programma

Goed nieuws voor alle fans van de Carpool Karaoke met James Corden! Apple Music heeft de rechten gekocht voor het produceren van een apart programma. Dat betekent dat we binnenkort nog meer leuke video’s kunnen verwachten. Ze zoeken nog wel een presentator voor de Carpool Karaoke, want Corden gaat de uitzendingen alleen produceren. Onlangs was Michelle Obama nog te gast in de auto van Corden. Adele, Red Hot Chili Peppers en Chris Martin en vele andere sterren gingen haar al voor.

Komst van de Pokémon Go Plus is twee maanden uitgesteld

Nintendo heeft vandaag laten weten dat de Pokémon GO Plus, een wearable accessoire voor de populaire game, niet in juli maar pas in september beschikbaar zal komen. De Japanse maker vraagt alle ‘Trainers’ die er met smart op zitten te wachten nog even wat extra geduld. Lees hier meer over de Pokémon Go Plus.

pokemongo-band
pokemongo-band

Jongen gaat los in de auto maar moeder is niet onder de indruk

YouTuber Moretoki kan behoorlijk goed playbacken. Hij gaat helemaal los in de auto, maar zijn moeder is duidelijk niet onder de indruk. Wat een hilarische video!

Beroemdste snackbar van Nederland staat te koop! Jonghu!

Ken je ze nog? Het asociale ‘New Kids’-groepje bestaande uit Barrie, Robbie, Gerrie, Rikkert en Richard die in 2010 Maaskantje onveilig maakten. Bij de snackbar ’t Pleintje haalden ze broodjes bakpao en dronken blikken Schultenbräu-bier. De snackbar ’t Pleintje in het Den Dungen (Brabant), beter bekend als ‘Maaskantje’, staat sinds zaterdag te koop. Eigenaar Eric van Zandbeek heeft de snackbar jarenlang gehad maar is toe aan een nieuwe uitdaging.

schermafbeelding-2016-07-27-om-15-24-36
schermafbeelding-2016-07-27-om-15-24-36