Nieuws25.02.2016

De DC Daily van 25 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 25 februari 2016.

Eindelijk: een groter bakje voor McDonald’s fritessaus

Het was een van de grootste ergernissen bij de McDonald’s, maar daar zijn we nu ook vanaf. McDonald’s komt namelijk met grotere fritessausbakjes! De bakjes zijn vanaf tegenwoordig bijna dubbel zo groot. En daar zijn we erg blij mee. Lees hier het hele artikel!

mcdonalds-fritessaus
mcdonalds-fritessaus

Seizoen 2 Marvel’s Daredevil

Een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Marvel’s Daredevil, een Netflix Original serie.

Net wanneer Matt denkt dat er weer orde in de stad heerst, doen nieuwe krachten hun intrede in Hell’s Kitchen. De man zonder vrees moet het hoofd bieden aan een nieuwe tegenstander, Frank Castle, en krijgt te maken met een oude vlam, Elektra Natchios.

Vliegtuigmaatschappij geeft gratis tickets weg als passagiers unaniem één bestemming kiezen

Vliegtuigmaatschappij JetBlue kwam wel met een heel bijzondere actie. Ze zouden namelijk vliegtickets weggeven aan alle passagiers in het vliegtuig, maar dan moesten ze het wel eens worden over de eindbestemming. Er zaten 150 passagiers in het vliegtuig en de battle ging tussen Costa Rica en de Turks- en Caicoseilanden (gelegen boven Haïti en de Dominicaanse Republiek).

Iedere Leonardo DiCaprio-film in één video

De Oscars komen er bijna aan en als je onderstaande video bekijkt, snap je niet waarom Leonardo DiCaprio nog geen Academy Award heeft gewonnen (of wil hij geen Oscar?). Check hieronder de evolutie van Leonardo DiCaprio!

Skiër Candide Thovex in een spectaculaire video

Tijdens zijn afdaling kaapt hij een paard, springt hij door verschillende gebouwen heen, neemt hij een enorm risico om over een wielerwedstrijd heen te vliegen en weet hij ook nog aan een helikopter op te stijgen, dit alles met de ski’s onder zijn voeten. Check deze bizarre video hier!

skier-candide-thovex (1)
skier-candide-thovex (1)

Instagram heeft 200.000 adverteerders

Sinds september hebben bedrijven de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op Instagram. Het resultaat? Vandaag de dag heeft Instagram 200.000 adverteerders. Dat melden ze in hun blog.

instagram-adverteerders
instagram-adverteerders