Nieuws24.10.2017

De DC Daily van 24 oktober 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 24 oktober 2017.

Maxim Hartman
versiert vrouwen met planten

Een mannenplant is een vrouwenmagneet. Televisiemaker, presentator, vrouwen- én plantenliefhebber Maxim Hartman legt in een reeks van zes korte, humoristische filmpjes haarfijn uit waarom.

Gewapend met zes verschillende planten laat Hartman zien hoe een man met een plant in één klap aan de vrouw komt. In samenwerking met Mooiwatplantendoen.nl lanceert hij vandaag het eerste filmpje ‘De plant als vrouwenmagneet’.

Youtube Red gaat loos

YouTube Red is de betaalde tak van Youtube waar inmiddels ook steeds meer Originals op komen. Deze verdomd hilarische trailer van ‘Ryan Hansen Solves Crimes on Television*’ laat zien dat het hen menens is: de serie, die gaat over een serie op YouTube Red waarbij acteurs de LAPD gaan helpen, zit zo in zichzelf vervlochten dat het voor medialiefhebbers meteen raak is. Is het de prijs van YouTube Red waard? We gaan het zien, maar dit belooft in elk geval veel.

Crew Holland Heineken House Zuid-Korea geselecteerd

Vandaag hebben ruim 60 geluksvogels het nieuws te horen gekregen waar ze al weken naar uit hebben gekeken. Zij vinden een ticket naar de Olympische Winterspelen in Zuid Korea op hun deurmat en zijn daarmee officieel geselecteerd als crew in het Holland Heineken House in Zuid Korea.

Heineken heeft in samenwerking met Adecco een zorgvuldig selectieproces doorlopen om het allerbeste team samen te stellen voor de 14e editie van dé hotspot tijdens de Spelen. Zowel voor als achter de schermen gaat dit team zorgen voor een onvergetelijke Olympische ervaring voor de sporters van TeamNL, hun familie en vrienden, NOC*NSF, sportbonden, media en natuurlijk ook de vele Oranjefans.

crew-hhh
crew-hhh

VanMoof haalt 2,5 miljoen euro aan equity crowdfunding op

Het Nederlandse stadsfietsenmerk VanMoof heeft ruim voor de einddatum van de crowdfundingcampagne het maximale bedrag van €2,5 miljoen binnen gehaald. Eerder haalde het bedrijf al binnen 48 uur het streefbedrag van €1 miljoen op. De campagne startte op 10 oktober via Europa’s grootste duurzame crowdfundplatform OnePlanetCrowd. In totaal hebben meer dan 1,000 fans in VanMoof geïnvesteerd.

vanmoof-fiets
vanmoof-fiets

Eerste trailer Phantom Thread

Tien jaar na There Will Be Blood werken regisseur Paul Thomas Anderson en drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day Lewis opnieuw samen. De film speelt zich af in het Londen van de jaren vijftig. Day Lewis speelt modeontwerper Charles James, die aangewezen wordt om kleren te ontwerpen voor leden van de Londense jetset en voor leden van het koninklijk huis.

Verder met o.a. Lesley Manville als Cyril, de zuster van Charles en Vicky Krieps als zijn muze en minnares Alma.

Phantom Thread draait vanaf 1 maart in de bioscoop.