Nieuws24.04.2017

De DC Daily van 24 april 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 24 april 2017.

Langste skislang ter wereld in Lederhosen en Dirndl

In de Zillertal Arena in Oostenrijk is een bijzonder record gevestigd: 150 skiërs in lederhosen en dirndl’s vormden een skislang van 600 meter lang. Een mooie afsluiter van het wintersportseizoen, al is de winter in Oostenrijk wel weer even terug met flinke sneeuwval.

zillertal-skislang-lederhosen
zillertal-skislang-lederhosen

Rihanna viert 91e verjaardag van Queen Elizabeth II

Afgelopen weekend vierde Queen Elizabeth II haar 91e verjaardag en dat liet zangeres Rihanna niet ongemerkt voorbij gaan. Op haar Instagram-account plaatste ze meerdere foto’s van haar zelf met het hoofd van Queen Elizabeth II. Deze actie valt niet bij iedereen in goede aarde. Vooral de Britse fans zijn niet onder de indruk. “Dat is wel iemands grootmoeder” wordt er gezegd.

Naaktfoto’s van Carice komen en gaan

Carice van Houten zou slachtoffer zijn geworden van The Fappening 2.0. Zij zouden een van de apparaten of account van de actrice hebben gehackt en daar vandaan naaktfoto’s hebben gelekt. Het bericht gaat overal rond, maar niemand die de foto’s ziet. Inmiddels zouden ze ook alweer verwijderd zijn. Maar heel eerlijk: zo spannend is het niet, want wie een gemiddelde aflevering GoT bekijkt ziet haar ook in vol ornaat.

carice-got
carice-got

Mannen zijn nog steeds watjes

Altijd leuk: man die een simulatie krijgt van de pijn die een vrouw ondergaat bij het baren van een kind. Type ‘dat doe ik wel even’ heeft na ongeveer 2 seconden spijt als haren op zijn hoofd natuurlijk, maar dat maakt het alleen maar hilarischer.

Mermaid Toast

Het is een ding: Mermaid Toast. Deze wel heel vrolijke manier om je boterham te smeren. Het is een enorme hit op Instagram en is gestart door food stylist Adeline Waugh. Het draait voornamelijk om roomkaas die met verschillende ingrediënten gekleurd wordt om er zo een feestelijk geheel van te maken en dan is het een kwestie van slim smeren om het af te maken. Leuk!

mermaid-toast-adeline-waugh-1
mermaid-toast-adeline-waugh-1