Nieuws23.10.2017

De DC Daily van 23 oktober 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 23 oktober 2017.

Max is niet zo blij

Max Verstappen heeft gisteren tijdens de USGP een geniale wedstrijd gereden. Beloonde zichzelf in de laatste ronde met een podiumplek. Maar er volgende een penalty van 5 seconde, en het werd dus toch een P4. Geheel terecht is Max niet zo blij met deze beslissing en de betreffende steward. De beelden van de inhaalactie gaan uiteraard de hele wereld over.

Eerste Nederlandse Spartan Race een succes

Maar liefst 2.388 enthousiaste avonturiers volbrachten afgelopen zaterdag 21 oktober de eerste Nederlandse Spartan Race. Zij ‘bevochten’ in IJmuiden aan Zee een uitdagend parcours van 6+ kilometer en 20 obstakels (Sprint) en/of 13+ kilometer en 25 obstakels (Super).

Van de populaire Rope Climb tot de vermaarde Spear Throw en Barb Wire Crawl – deelnemers aan ’s werelds bekendste obstacle race stonden voor behoorlijk hete vuren. Onder herfstachtige omstandigheden won Niels Helgers bij de mannen en Chantal Verwest de Sprint-race in de Elite-klasse. Alexander Struijk was bij de mannen de snelste op de Super-discipline voor Elites en dat gold voor Selena Brouwer bij de vrouwen.

spartan-race
spartan-race

Vier eenvoudige manieren om het cholesterol te verlagen

Iedereen verdient het om een geweldig leven te leven. Om je leven zo geweldig mogelijk te leven, is het van belang dat je op een aantal dingen let. Zeker als je wat ouder wordt. Lekker eten en drinken, maar wel verantwoord. Een van de dingen waar je het beste al vroeg rekening mee kunt houden, is het cholesterol.

chol
chol

Xperia XA1 Plus van Sony nu verkrijgbaar

De nieuwe Xperia XA1 Plus van Sony ligt nu in de winkels. Het mid-range toestel van Sony beschikt over superieure camerakwaliteit, komt beschikbaar in de kleuren; Zwart, Goud en Blauw voor een adviesverkoopprijs van €349,-. Het toestel is uitgebracht met Android N en voorzien van de volgende specs:

  • Een 5,5 inch Full HD-display met vingerafdruksensor in de powerbutton;
  • Foto’s maken met de 23 megapixel camera met een grote 1/2.3” Exmor™RS for mobile sensor;
  • Een 8 megapixel front camera met 24mm groothoeklens;
  • De accu heeft een grote capaciteit van 3.430mAh met Qnovo Adaptive Charging technologie;
  • MediaTek Helio P20 octa-core processor.
sony-a1
sony-a1

Taco Bell komt met eigen kledinglijn

Taco Bell en Forever 21 zijn een samenwerking aangegaan om persoonlijke stijl en zelfexpressie te vieren met de lancering van Taco Bell’s eerste kledinglijn. De twee merken staan voor cultuur en innovatie, en bundelen hun krachten om menig garderobe een stuk smeuïger te maken.

We denken vaak aan Taco Bell als ’the fast fashion of food’, dus we wisten dat de partner voor onze eerste retail-samenwerking de leider moest zijn in ‘fast fashion’. Wij geloven dat deze collectie met Forever 21 alles heeft wat fans van ons verwachten: origineel, betaalbaar, creatief en een beetje eigenzinnig,” aldus Ellen Gault, marketingmanager bij Taco Bell UK en Europa.

taco-bell
taco-bell