Nieuws23.08.2016

De DC Daily van 23 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 23 augustus 2016.

Nederlandse Olympische sporters zijn weer thuis

Onder begeleiding van twee F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht zijn de Nederlandse Olympische sporters vanuit Rio aangekomen op Schiphol. Op Schiphol kreeg het vliegtuig met de sporters overigens ook nog een verkoelende douche. Vandaag worden ze in Amsterdam gehuldigd.

Aftermovie TNW Conference 2016

10.000 bezoekers per dag hebben van TNW Conference 2016 een succes gemaakt: “a Coachella for co-founders and coders alike!

People Are Awesome: compilatie augustus 2016

We houden allemaal van fail compilation video’s, maar eigenlijk zijn People are Awesome video’s nog veel leuker. Check hier de compilatie van augustus 2016.

people-are-awesome-header
people-are-awesome-header

Sylvie Meis naar SBS6

Sylvie Meis keert terug op de Nederlandse televisie. Vanaf dit najaar is ze samen met Jeroen van der Boom te zien op SBS6 voor het programma Wedden Dat Ik Het Kan.

Exclusief en spectaculair: Lamborghini Centenario Roadster

Ferruccio Lamborghini zou dit jaar 100 jaar geworden zijn en dat wordt uitbundig gevierd. Eerst werd de gesloten Centenario al gelanceerd, maar nu ook de Roadster. Slechts twintig exemplaren worden er van deze Lamborghini Centenario Roadster gemaakt. Super exclusief dus!

Check hier de beelden van dit 6,5-liter V12 en 770 pk sterke monster!

lamborghini-centenario-roadster-11
lamborghini-centenario-roadster-11