Nieuws22.02.2016

De DC Daily van 22 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 22 februari 2016.

Alles over het Mobile World Congress

Het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona is ’s werelds grootste beurs voor de mobiele industrie. De beurs wordt dit jaar gehouden van 22 t/m 25 februari. En is nu in volle gang. Al het nieuws over het Mobile World Congress is hier te volgen.

fira-barcelona
fira-barcelona

Hilarisch interview met 110-jarige vrouw

Flossie Dickey wordt 110 jaar en dat is natuurlijk niet niks. Nieuwszender FOX 28 stuurt een goedgemutste verslaggeefster erop af voor een interview met de vrouw. Maar veel zin heeft ze er niet in. Haar grootste hobby is dutjes doen en verder heeft ze écht geen zin om mee te werken aan het interview. Check de video hieronder! De video is in een paar dagen tijd al 1,3 miljoen keer bekeken.

KLM verwerkt Uber en Airbnb in app

KLM heeft de diensten Uber en Airbnb verwerkt in de nieuwe app van de luchtvaartmaatschappij. Je kunt dus een vlucht boeken, maar ook meteen een accommodatie en een Uber om je te vervoeren van het vliegveld naar je appartement of hotel. Super handig!

klm
klm

6 merklogo’s die beïnvloed zijn door hun eigen product

Product designer Marco Schembri heeft een aantal bekende logo’s aangepast en laten zien hoe deze eruit zien als ze beïnvloed zijn door hun eigen product. Bekijk alle logo’s hier!

starbucks
starbucks

Dit jacht in de vorm van een piramide is wel héél bijzonder

Zo’n concept van een jacht zag je nog nooit! Het concept is gemaakt door Schwinge en gaat heten: Tetrahedron Superyacht. Zweeft dit jacht nu boven het water? Je leest het hier!

schwinge-hywas-tetrahedron-1-
schwinge-hywas-tetrahedron-1-

Friends reünie een grote flop

NBC heeft gisteren een 2 uur durende special van Friends uitgezonden. Het was gisteren namelijk 12 jaar geleden dat de laatste aflevering uit werd gezonden. Veel fans hadden gehoopt op een nieuwe aflevering. Dat werd het echter niet. Het had volgens de fans meer weg van een “verplicht praatje” tussen 5 acteurs.